![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Matematik forumu içinde "Problem çözme yöntemi" başlıklı konu görüntüleniyor, "PROBLEM ÇÖZME YÖNTEMİ Denklem kurma ile ilgili soruları çözerken aşağıda anlatılan yöntemin kullanılması sorularda kolaylık sağlayacaktır. 1. adım :Soruda verilenler belirlenir. 2. adım :Soruda istenen tesbit edilir. 3. adım :Soruda ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 443 Rep: 43328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Problem çözme yöntemi PROBLEM ÇÖZME YÖNTEMİ Denklem kurma ile ilgili soruları çözerken aşağıda anlatılan yöntemin kullanılması sorularda kolaylık sağlayacaktır. 1. adım :Soruda verilenler belirlenir. 2. adım :Soruda istenen tesbit edilir. 3. adım :Soruda verilenler matematik diline çevrilir. 4. adım :3. adımda elde edilen denklemler, denklem çözme metotlarından yararlanılarak çözülür. 5. adım :Bulunan sonucun, soruda istenen olup olmadığı kontrol edilir.
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: PROBLEM ÇÖZME YÖNTEMİ matematik insanı sonuca götürür mü yoksa sonuca götüren yolları mı düşündürür |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: PROBLEM ÇÖZME YÖNTEMİ |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: PROBLEM ÇÖZME YÖNTEMİ matematik sana sonuca götürecek yolları öğretmez....sana sonuca götürecek yolları matematik öğretmenin öğretir..... sonucada eğer dinlemişsen...anlamışsan....şairsem...yağmurdan korktuğumu bilirsen...ayyy aman yine kafam bulandı şiire daldım....Attila İlhan'ı yad etmiş olduk evet nerde kalmıştık işte olayı kapmışssan...yolları öğrenmişsen sonucada sen gidersin....matematik amcanın yada teyzenin elini tutmadan![]() bu aralar bişiler oldu bana ya ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |