![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Biyoloji forumu içinde "insan ırklarının kokusu" başlıklı konu görüntüleniyor, "insan ırklarında kendine özgü koku varmıdır? bu konuyu genel kültür bölümüne de açmıştım fakat cevap alamadım...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: Eskişehir
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | insan ırklarında kendine özgü koku varmıdır? bu konuyu genel kültür bölümüne de açmıştım fakat cevap alamadım. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: insan ırklarının kokusu insan ırklarını bırak insandan insana bile koku farkı vardır.mesela bebekler,neden en huzurlu anne kucağında olurlar???çünkü anne kokusunu en iyi algılayan canlılardır bence. |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: insan ırklarının kokusu orası doğru fakat feremon gibi salgıların memelilerde olmadığı belirtilir. ayrıca salgılanıyorsa hangi organellerden |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: insan ırklarının kokusu APOKRİN TER BEZLERİ Bu bezler her insana kendine özgü bir koku verir, köpekler insanı bu kokudan tanır. Beyazlarda bu bezler koltukaltı, üreme organları ve anüs civarında iken zencilerin göğüs ve karnında bulunur (zencilerin kendine özgü kokusu). Sarı ırktan olanlarda apokrin ter bezleri yoktur. Kuzey Avrupalılar vücudu en çok kokanlar arasındadır. Japonların vücudu hemen hiç kokmaz. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |