![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Biyoloji forumu içinde "dünyanın en zehirli canlıları" başlıklı konu görüntüleniyor, "dünyanın en zehirli canlıları..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Rep Gücü: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dünyanın en zehirli canlıları dünyanın en zehirli canlıları Konu niles.k tarafından (05-10-2007 Saat 09:46 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: dünyanın en zehirli canlıları arkadaşım grafik ekleden ekleme resimleri bence.zaten aktif değil eklentilerin şuanda.boşuna meşgul ediyor insanları.konu açacağın zaman resim upload siteden.yüklediğin resmi sonra sana verilen url sini yapıştır konuya açılır |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Rep Gücü: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dünyanın en zehirli canlıları saol arkadasım.ilk defa göndermeye çalıştım.acemiyim.düzeltmeye çalıştım umarım olmuştur. |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: dünyanın en zehirli canlıları çok iyi olmuş bencede.ama sende kusura bakma.kızma yani bana.sadece daha iyi olması için dedim.benim ilk açtığım konu senin açtığın konuya göre 10 kat daha berbattı... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |