![]() |
|
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Fizik forumu içinde "kalem pille adam carpmak" başlıklı konu görüntüleniyor, "herseyden once iddaya girebileceginiz bir olay , seni bir kalem pille elektrige carptiririm ben , hadi ya kalem pille adam mi carpilir ?? kizdirma beni istersem seni saat pili ile ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 346 Rep: 34307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kalem pille adam carpmak ![]() herseyden once iddaya girebileceginiz bir olay , seni bir kalem pille elektrige carptiririm ben , hadi ya kalem pille adam mi carpilir ?? kizdirma beni istersem seni saat pili ile carptiririm ? hadi git isine , olmaz oyle malzemeler:: bir tane adaptor trafosu. 220 volt 6 volt 1 tane kalem pil sarjli (duracell olsa daha iyi olur) arkadasiniza 220 volt cikan uclari tutmasini soyleyin 6 voltluk uca 1.5 voltluk kalem pille tik tik tik tik dokundurup cekin, zaten daha il dokunmasinda surati sararmaya baslayacaktir. ordan cikan elektrik kontrol kalemini bile yakar ![]() not dedigim olay duz adaptorde olmaz icindeki trafoda zaten 4 uc vardir 2 giris 2 cikis kalin tel kismina 1.5 volt kalem pil degdirin ince teller bolumunu de arkadasiniza verin |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Etiketler |
| adaptor, kalem, pil, telsiz, trafo |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |