![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Fizik forumu içinde "KENDi GÖLGESiNDEN HIZLI OLMAK" başlıklı konu görüntüleniyor, "Öyle hizli bir kosucusunuz ki bir finish cizgisi var. Herkesi gectiniz o kadar hizli kosuyorsunuz ki sizi 1 kisi gecemez Dunya sampiyonu degil uzay sampiyonuysunuz Ama sampiyonlugunuza ORTAK olan biri ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 181 Rep: 17863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KENDi GÖLGESiNDEN HIZLI OLMAK Öyle hizli bir kosucusunuz ki bir finish cizgisi var. Herkesi gectiniz o kadar hizli kosuyorsunuz ki sizi 1 kisi gecemez Dunya sampiyonu degil uzay sampiyonuysunuz Ama sampiyonlugunuza ORTAK olan biri var """golgeniz "" golgenizden daha hizli kosmak icin fizik teoriniz ne olur ???? ne yaparsaniz golgeniz sizden geri kalir ?? ( internette olmayan bir soru ) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KENDi GÖLGESiNDEN HIZLI OLMAK efendim bu soruya ironik yaklasmam gerekirse :) icerken emin olun red kitten hizliyimdir ki, oda golgesinden...:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 181 Rep: 17863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KENDi GÖLGESiNDEN HIZLI OLMAK kabul, bu da bir cevapti. esprituel de olsa her turlu cevaba acik bir soru. bir baska arkadas ta gunese karsi kosarim dedi , gunese karsi kosarsa golge arkada kalacak bu da bir mantik |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: KENDi GÖLGESiNDEN HIZLI OLMAK Tamam da Orkun orkun zaten sen cevap vererek bizim cevaplarımızın önüne geçiyorsun. Yoksa güneşi karşına alarak koşmak benim yaklaşımım idi. O zaman başka bir cevap vereyim. Gece karankılta ay ışığı dahi olmayan bir yerde koşarım ki gölgem olmasın bana rakip olacak
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |