![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Fizik forumu içinde "deniz sathi yagmurdan sonra neden rahatlar?" başlıklı konu görüntüleniyor, "uzun yillar denizciyim ' buyuk firtina monsooon demiyorum ama 'denizcileri en cok etkileyen ruzgardir' (sis i de kabul etmezssek) ruzgar firtina demekir . dikkat ettigim seylerden biri gemimiz firtinaya girince ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23214 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | deniz sathi yagmurdan sonra neden rahatlar? uzun yillar denizciyim ' buyuk firtina monsooon demiyorum ama 'denizcileri en cok etkileyen ruzgardir' (sis i de kabul etmezssek) ruzgar firtina demekir . dikkat ettigim seylerden biri gemimiz firtinaya girince eger cok buyuk yagmur yagarsa deniz yuzeyi 'biraz rahatlar gemi biraz daha rahat hareket eder' birde baska birsey var yagmurdan sonra firtinalar genelde kesilir sizce sebebi nedir ??? benim sorum yeni denizcilere buydu: ama cevabim da hazir ' sizin cevabiniz nedir ?? |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |