![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Teknoloji forumu içinde "Bu Klavye Çok Havalı!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yaz sıcaklarında bilgisayar başında çalışanlara hem ucuz, hem serinletici bir çözüm... Bugün dünyada USB bağlantısını kullanan ancak ne işe yaradığı tam olarak kestirilemeyen yüzlerce donanım bulunuyor. Bazıları çok ufak amaçlara ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Klavye Çok Havalı! ![]() Yaz sıcaklarında bilgisayar başında çalışanlara hem ucuz, hem serinletici bir çözüm... Bugün dünyada USB bağlantısını kullanan ancak ne işe yaradığı tam olarak kestirilemeyen yüzlerce donanım bulunuyor. Bazıları çok ufak amaçlara hizmet etse de büyük bir kısmının pek de bir işlevi olduğunu söylemek oldukça güç. Ancak USB veriyolunu kullanan bu klavye, gerçek bir kullanıcı dostu. Bilgisayarlarının başında uzun saatler geçiren ve sıcaktan bunalan PC kullanıcıları, bu klavye sayesinde özellikle şu an hüküm sürmekte olan çöl sıcaklarından bir nebze olsun kurtulmuş olacak. Cooler Keyboard isimli bu ürünün altında 3 adet ufak ebatlarda fan bulunuyor ve bu fanlar, aldığı sıcak havayı soğutarak kullanıcının bileklerine, ellerine ve yüzüne serin bir havanın vurmasını sağlıyor. 62 Dolara alıcısını bekleyen ürün henüz Türkiye'de satışa çıkmış değil. kaynak
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bu Klavye Çok Havalı! ne güzelmiş yaa bu ,umarım Türkiye ye de en kısa zamanda gelir |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |