![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Teknoloji forumu içinde "Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Facebook hesabınızdaki kişilerden kaçmak için bir yol arıyorsunuz ama oluşturduğunuz hesabınızı nasıl kapatacağınızı bilmiyor musunuz? Facebook hesabı oluşturdunuz, arkadaşlarınızı ve daha fazlasını buldunuz ama artık kurtulmak için bir yol arıyorsunuz. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |||
| Uye Grubu ![]() | Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır? Facebook hesabınızdaki kişilerden kaçmak için bir yol arıyorsunuz ama oluşturduğunuz hesabınızı nasıl kapatacağınızı bilmiyor musunuz? Facebook hesabı oluşturdunuz, arkadaşlarınızı ve daha fazlasını buldunuz ama artık kurtulmak için bir yol arıyorsunuz. Bu video derste Facebook hesabınızı kapatmayı adım adım anlatıyoruz. Video dersi izleyin siz de Facebook ile gelen can sıkıcı spamlardan kurtulun. Şimdi beraberce bu işe girişelim ve sizi bir derdinizden daha kurtaralım.
kaynak | |||
| | | |||
| Sponsored Links |
![]() |
| Etiketler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |