![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Teknoloji forumu içinde "Erkeklere Robot Kadın Müjdesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kadınların sorunlarından bıkan erkeklere müjde. İşte sizin her dediğinizi yapacak kadın... Japonya'da üretilen "Perfect Woman" (Mükemmel Kadın) adlı robot erkeklerin hayatını değiştirecek. AI Robotics adlı şirketin ürettiği kadın robot Lisa'nın ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkeklere Robot Kadın Müjdesi Kadınların sorunlarından bıkan erkeklere müjde. İşte sizin her dediğinizi yapacak kadın... Japonya'da üretilen "Perfect Woman" (Mükemmel Kadın) adlı robot erkeklerin hayatını değiştirecek. AI Robotics adlı şirketin ürettiği kadın robot Lisa'nın marifetleri saymakla bitmiyor. Alışveriş yapan, yemek pişiren, evi temizleyen Lisa yoğun tempolu bir günün ardından sahibine masaj bile yapıyor. Cuma günü basına tanıtılacak olan Lisa'ya ulaşmak ise çok kolay. Şirketin sitesine girip Lisa'nın saç rengini, saçının boyunu ve giyim tar zını belirleyip siparişinizi verebiliyorsunuz. Mükemmel robotun fiyatının cuma günkü tanıtım sırasında açıklanacağı belirtilirken şirket yetkilileri, erkek robotların da yakında piyasada olacağının müjdesini verdi. mynet.haber
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 29262 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklere Robot Kadın Müjdesi bas agrisi olmayacak diye bir duyum aldim , kocalarini robotla yakalayanlar cikarsa. denemek icindi bahanesini de hazirladik,karisacak ortalik. bu fena bir icat gibi insan beyninin fantezileri durmaz. hersey mekaniklesiyor , once duygular simdi vucudumuz, bizi taklit ediyorlar robotlar.robotlar insanlasiyor, robotlar insanlastikca, insanlar robotlasiyor hic olmazssa insandan daha durust olurlar. programcisi malzemeden calmazssa |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Erkeklere Robot Kadın Müjdesi Alıntı:
bırak bu işleri arkjadaşım yaaaa kadınların canlısı ile baş çıkılmıyor ki robotla uğraşalım yine canlısına derdini anlatırsında ya buna ne desen tekrar eder durur susmaz da :)) kalsın ben istemem ne canlı ne cansızını Allaha şükür sevgilim yok derdim yok :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Erkeklere Robot Kadın Müjdesi erkeklerin bayanların değerini anlaması için güzel bir teknolojik gelişmedir :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |