![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Teknoloji forumu içinde "Geleceğin laptopu..." başlıklı konu görüntüleniyor, "İçine gizli kamera yerleştirilmiş kalem şeklinde gördüğünüz bu aletler aslında bir dizüstü bilgisayar... Daha doğrusu dizüstü bigisayarların gelecekteki hali.. Nasıl mı? Minik bilgisayarların değişiminde bilimadamları Bluetooth ile bir adım öteye ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 173 Rep: 17040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geleceğin laptopu... ![]() İçine gizli kamera yerleştirilmiş kalem şeklinde gördüğünüz bu aletler aslında bir dizüstü bilgisayar... ![]() Daha doğrusu dizüstü bigisayarların gelecekteki hali.. ![]() Nasıl mı? ![]() Minik bilgisayarların değişiminde bilimadamları Bluetooth ile bir adım öteye geçtiler. ![]() Ve kalem şeklindeki bu dört aletin içine bir PC'de olması gereken ne varsa yerleştirdiler... ![]() "Teknolojide son nokta" dedirtecek bu alet ortaya çıktı... alıntı
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Geleceğin laptopu... Geleceğindekiler gibi çekici değil ama.. Bu da benim laptopum :))) ![]() ![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | |