![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Teknoloji forumu içinde "Unutkanların gözüne gözlük!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu gözlükle "Nereye koydum?" sorusuna son Japon bilimadamları uzaktan kumanda ile idare edilen ve ev içerisinde kaybedilen hertürlü eşyayı anında bulmaya yarayan sihirli bir gözlük geliştirdi. 'Smart Goggle' adı verilen ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Unutkanların gözüne gözlük! Bu gözlükle "Nereye koydum?" sorusuna son Japon bilimadamları uzaktan kumanda ile idare edilen ve ev içerisinde kaybedilen hertürlü eşyayı anında bulmaya yarayan sihirli bir gözlük geliştirdi. 'Smart Goggle' adı verilen gözlük, üzerine yerleştirilen kamera ile kaybolan anahtar cep telefonu gibi saatlerce arayıp bir türlü nereye koyduğumuzu bilemediğimiz her türlü aleti hemen bulmamıza yardımcı oluyor habertürk
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34668 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Unutkanların gözüne gözlük! Efendim kendim bizzat alzhamer derneği adana şubesi onursal başkanı olduğum için bu gözlüğün bile bana fayda edeceğini sanmıyorum... |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Unutkanların gözüne gözlük! Efendim o zaman size eski usül sağ ele sarımsak sol ele soğan veya kırmızı kurdale tavsiye edelim silgiyide boyuna iple kolye
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |