![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Teknoloji forumu içinde "Yakın gelecekte robotlarla seks yapacağız" başlıklı konu görüntüleniyor, "Profesör David Levy, 5 yıl içinde robotlarla seks yapacağımızı 2050'de ise evlenebileceğimizi iddia etti. İnsan-robot ilişkileri üzerine felsefe doktorası yapan Profesör David Levy insanların 5 yıl içinde robotlarla seks yapabileceğini, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yakın gelecekte robotlarla seks yapacağız Profesör David Levy, 5 yıl içinde robotlarla seks yapacağımızı 2050'de ise evlenebileceğimizi iddia etti. İnsan-robot ilişkileri üzerine felsefe doktorası yapan Profesör David Levy insanların 5 yıl içinde robotlarla seks yapabileceğini, 2050 yılında ise evlenebileceğini iddia etti. "Robotlarla Seks ve Aşk" isimli kitabın yazarı olan profesöre göre yakın gelecekte robotlar kişilik ve fonksiyonlarıyla da insana benzeyecek. Şuan için sadece dış görünüşleri insana benzeyen robotlarlarla evlenmek de uzak değil. Benzer bilgi birikimine sahip, karakter olarak uyuşan kişilerin birbirine aşık olduğunu ifade eden David Levy, bunun programlanabilir bir şey olduğunu yani insanların ruh ikizlerini robotlarda bulabileceğini düşünüyor. Bilim adamı, ilk insan-robot evliliğinin 2050 yılında ABD'nin liberal eyaletlerinden, eşcinsellere nikah hakkı tanıyan Massachusetts'te gerçekleşeceğini ifade ediyor. Evlenebilecekiki robot Halen dünya üzerinde, Dr. Levy'nin sözünü ettiği seks ve evliliği gerçekleştirmeye en yakın iki robot bulunuyor. Valerie ve Repliee Q 2 Valerie Androidworld şirketinin ürettiği Valerie, silikon teniyle bir kadından ayırdedilemiyor. Ev işlerinde yardımcı oluyor. İnternetten alışveriş yapabiliyor. Yaklaşık 4 bin kelime bilen ve sürekli yenilerini öğrenen Valerie önceden siparişle 16 ayda üretiliyor. Fiyatı ise tam 53 bin dolar. Repliee Q 2 Japon yapımı Q2 dünyanın en akıllı robotu. 14 yaşında bir insanın zekasına sahip. Konuşurken dudakları oynuyor, dokunulduğu zaman tepki veriyor. Henüz satışa sunulmadı. Massachusetts'te gerçekleşeceğini ifade ediyor teknolatte
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 181 Rep: 17863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yakın gelecekte robotlarla seks yapacağız enteresan, teknoloji nelere kadir'simdi basit bir hayal kurdum: simdi eve oyle bir robot alsam '' hanim robotun elektrigini keser' camasir makinesine sokar cozurdasin diye '' hem ben nazik yerlerimi robota teslim edermiyim'1 kere sunnet olduk 2nci si Sunnet degil hadim olur Robota guven olmaz once doktorlar denesin 'ilk cikan robotlara itimat etmeyiniz hatali olabilir'' |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yakın gelecekte robotlarla seks yapacağız İnsansı robotta dev adım Japonlar, söz ve hareketle iletişim kuran insansı bir robot yaptı. Japonya Bilgisayar ve İletişim Teknolojileri Enstitüsünden mühendisler, "karşıdaki kişiye bir mesaj iletmek için gerekli olan bazı kelimeleri uygun hareketlerle söyleyebilen insanı bir robot yapmayı başardıklarını" belirttiler. Başka robotların konuşurken hareket ettiği ancak çıkardığı kelimeler ve hareketler arasındaki bağlantının önceden tasarlandığı ve her zaman anlamlı olmadığı göz önüne alındığında dünyada ilk kez bir makineye anlaşılır ve mantıklı bir şekilde kendini ifade etmek için birbiriyle uyumlu söz söyleme ve hareket etme yeteneği sağlayan bir mekanizma tasarlanmış oldu. Japonya Bilgisayar ve İletişim Teknolojileri Enstitüsü, devletin desteklediği çok sayıda Japon şirketi gibi robotları yaşlı ve küçük çocuklarla ilgilenmenin bir yolu olarak görüyor. Söz ve hareketlere göre iletişim kurabilen insansı robotu yapan araştırmacılar, toplumun yaşlandığını ve sosyal hayata katkıda bulunacak robotların tasarlanmasının kaçınılmaz olduğunu belirterek, "Bu nedenle insansı robotun iletişiminin insanın diyaloğuna mümkün olduğunca çok yaklaşması gerektiğini" vurguladı. Araştırmacılar, küçük çocukların, tamamen düzensiz şekilde hareket eden ya da aptalca konuşan bir robotu taklit ederek kötü alışkanlıklar edinmemesi gerektiğine dikkat çektiler. alıntı...
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Yakın gelecekte robotlarla seks yapacağız robotla sex; hiç akla yatkın gelmiyor.ama öyle birşey olduğu zaman türkiyede olacak polemiği söliyim şimdiden.robotla sex yapmak zinamıdır?al sana en kralından polemik. |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 181 Rep: 17863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yakın gelecekte robotlarla seks yapacağız tamamen katiliyorum' robotla sex olayini zina midir degilmidir'karistiririz 'biz bunlarla ugrasirken insan makineyi bile kendi sapikliklarini katar' Homoseksuel robot tan tutun birsuru robot yaparlar sex icin' japonlar Robot yapimini bize biraksalar diye dusunuyorum 'mizahi bir anlamda memleket olarak bizde de garip icatlar yaparlar: mesela essek robot' her turlu hizmete yarayan multipurpose (cok maksatli) essek ' yuk tasimaktan tutun vinc gibi kullanilan ayni anda insanlari eglendiren mutluluk yayan robot essek tutar. bizdeki en garip robot bu olur herhalde dunyanin ilgisini cekecek. |
| | |
| | #6 |
| Banned | Cevap: Yakın gelecekte robotlarla seks yapacağız Çok isterim açıkçası.Seks olması şart değil ancak insanlar gibi sevebilsinler yeter.Alırım bir tane, sonsuza kadar sever beni :))....Yapay Zeka filmini izleyenler bu konu üzerinde az çok fikir sahibidir zaten... |
| | |
| | #7 |
| Banned | Cevap: Yakın gelecekte robotlarla seks yapacağız [quote=orkuorkun;50578]tamamen katiliyorum' robotla sex olayini zina midir degilmidir'karistiririz 'biz bunlarla ugrasirken insan makineyi bile kendi sapikliklarini katar' Homoseksuel robot tan tutun birsuru robot yaparlar sex icin' japonlar Robot yapimini bize biraksalar diye dusunuyorum 'mizahi bir anlamda QUOTE] Lütfen yorum yaparken genelleme yapmasan derim.Sapıklık derken???? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |