FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Kültür, Sanat > Genel Kultur

FORD VE EDİSON'UN BAŞARI SIRLARI

Kültür, Sanat katogorisi Genel Kultur forumu içinde "FORD VE EDİSON'UN BAŞARI SIRLARI" başlıklı konu görüntüleniyor, "HENRY FORD’UN BAŞARI SIRLARI * Herşeyden önce çalışanlarıma, insanlığın evrensel ilkesi olan sevgimi verdim. Onlara samimi davranıp sadakat gösterdim. * Onlara güvenimi daima sürdürdüm. * Alınlarının teri kurumadan hak ettikleri ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-01-2008, 12:02 PM   #1
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

gökhan26 gözlemlemek için görkemli birigökhan26 gözlemlemek için görkemli birigökhan26 gözlemlemek için görkemli birigökhan26 gözlemlemek için görkemli birigökhan26 gözlemlemek için görkemli birigökhan26 gözlemlemek için görkemli birigökhan26 gözlemlemek için görkemli biri
FORD VE EDİSON'UN BAŞARI SIRLARI

HENRY FORD’UN BAŞARI SIRLARI

* Herşeyden önce çalışanlarıma, insanlığın evrensel ilkesi olan sevgimi verdim. Onlara samimi davranıp sadakat gösterdim.
* Onlara güvenimi daima sürdürdüm.
* Alınlarının teri kurumadan hak ettikleri ücreti fazlasıyla verdim.
* Onlarla aynı sofrada yemek yedim.
* Çalışanlarımı evlatlarım gibi gözetip, onların her türlü sıkıntılarıyla içtenlikle ilgilenmeye çalıştım.
* İnsanlara iyilik yatırımında bulunarak faydalı olmaya gayret ettim.
* Yaratılış gayemin gereğini yerine getirmeye çalıştım.
* Hiçbir insanı hor görmeyip hep aziz bildim, merhametli davrandım. Çalışmaktan yılmadım. Bir adım attım; iki adım yaklaştılar.
* Bütün bunların karşılığı mı? İşte Ford Fabrikası...

THOMAS A. EDİSON’UN BAŞARI SIRLARI

* Varılmak istenenin ne olduğunu tanımlayabilmek.
* Zihninizi bu hedefe sabitleyerek, bunu gerçekleştirebilmek için elinizdeki tüm kaynakları kullanmak.
* Kaç engelle karşılaştığınıza aldırmaksızın, başarıya giden bir yol aramayı sürdürmek.
* Çözümün var olduğuna ve ısrarcı olduğunuzda bunnu bulacağınıza inanabilmek.
gökhan26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:12 PM .