![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Genel Kultur forumu içinde "FORD VE EDİSON'UN BAŞARI SIRLARI" başlıklı konu görüntüleniyor, "HENRY FORD’UN BAŞARI SIRLARI * Herşeyden önce çalışanlarıma, insanlığın evrensel ilkesi olan sevgimi verdim. Onlara samimi davranıp sadakat gösterdim. * Onlara güvenimi daima sürdürdüm. * Alınlarının teri kurumadan hak ettikleri ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: Eskişehir
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | FORD VE EDİSON'UN BAŞARI SIRLARI HENRY FORD’UN BAŞARI SIRLARI * Herşeyden önce çalışanlarıma, insanlığın evrensel ilkesi olan sevgimi verdim. Onlara samimi davranıp sadakat gösterdim. * Onlara güvenimi daima sürdürdüm. * Alınlarının teri kurumadan hak ettikleri ücreti fazlasıyla verdim. * Onlarla aynı sofrada yemek yedim. * Çalışanlarımı evlatlarım gibi gözetip, onların her türlü sıkıntılarıyla içtenlikle ilgilenmeye çalıştım. * İnsanlara iyilik yatırımında bulunarak faydalı olmaya gayret ettim. * Yaratılış gayemin gereğini yerine getirmeye çalıştım. * Hiçbir insanı hor görmeyip hep aziz bildim, merhametli davrandım. Çalışmaktan yılmadım. Bir adım attım; iki adım yaklaştılar. * Bütün bunların karşılığı mı? İşte Ford Fabrikası... THOMAS A. EDİSON’UN BAŞARI SIRLARI * Varılmak istenenin ne olduğunu tanımlayabilmek. * Zihninizi bu hedefe sabitleyerek, bunu gerçekleştirebilmek için elinizdeki tüm kaynakları kullanmak. * Kaç engelle karşılaştığınıza aldırmaksızın, başarıya giden bir yol aramayı sürdürmek. * Çözümün var olduğuna ve ısrarcı olduğunuzda bunnu bulacağınıza inanabilmek. |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |