![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Genel Kultur forumu içinde "Genel Kultur Oyunu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hatice Zekiye Pirayende yani Piraye Hanım . Ayrıca karıma mektup şiirine de hayranımdır . O halde soruyorum , Diyarbakirliymis adi bahtiyar Suçu saz çalmakmis ögrendigim kadar Geçiyor önümden gülyüzlü bahtiyar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genel Kultur Oyunu Hatice Zekiye Pirayende yani Piraye Hanım . Ayrıca karıma mektup şiirine de hayranımdır . O halde soruyorum , Diyarbakirliymis adi bahtiyar Suçu saz çalmakmis ögrendigim kadar Geçiyor önümden gülyüzlü bahtiyar dizeleri hangi şarie aittir ? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #52 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genel Kultur Oyunu Alıntı:
Fizik konusunda Dünyanın En ünlü Türk ilim adamı, Not:doğangüneş arkadaşım söz yazarını benden önce yazmış, bende şarkı sözü ve söyleyen olarak Ahmet Kaya yazdım ek bilgi vermek istedim. Ayrıca Yusuf Hayaloğlu, A.Kaya'nın akrabasıdır. Konu erkişi tarafından (02-10-2007 Saat 08:34 PM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #53 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genel Kultur Oyunu Alıntı:
İstiklal Marşının Kabulünün tarihi???
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #54 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genel Kultur Oyunu 12 mart 1921 istiklal marşının kabulü . Soruma gelince ; İzmirdeki alsancak garının hizmete açılış tarihi nedir ? |
| | |
| | #55 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genel Kultur Oyunu Cevap: 1858 Soru: Üst üste 3 kez şampiyon olamayan 4 büyük takımdan biri hangisidir ? |
| | |
| | #56 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Genel Kultur Oyunu Bİ DK...DÜZENLİYCEM ŞİMDİ
__________________ Konu Runaw@y tarafından (11-10-2007 Saat 03:16 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #57 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genel Kultur Oyunu Önce soruya cevap alalım.. Sonra sorunu sorarsın.... Oyunun kuralı budur.. |
| | |
| | #58 | |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Genel Kultur Oyunu Alıntı:
Benim sorum ise:Kaşıkçı elmasını satmaya çalışan kadının adı nedir????
__________________ | |
| | |
| | #59 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genel Kultur Oyunu Alıntı:
Benim sorum; Ergenekon kapsamında gözaltına alınan efsane emniyet müdürünün adı nedir? A... Not: Google'a bakmadan cevabı yazarsanız daha iyi olur:)
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |