![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Genel Kultur forumu içinde "Genel Kultur Oyunu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Aradım taradım bulamadım. Peki cevap bulamazsak ne yapalım..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #12 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genel Kultur Oyunu cevap galiba asım ama aklıma soru gelmiyor. |
| | |
| | #14 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genel Kultur Oyunu cevap Asım impex özellikleri ne anlamda uymuyor ki?? peki aynı şekilde Tevfik Fikret'in ideal genç tiplemesinin adı nedir H....
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genel Kultur Oyunu haluk?? mu acaba? oğluydu galiba. |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genel Kultur Oyunu durdurulamaz bir güç, aşılamaz bir engele çarparsa ne olur? |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Genel Kultur Oyunu evet Doğru cevap Haluk :) tebrikler
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #18 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genel Kultur Oyunu evet arkadaşım.. doğrusun..ama senin soru sorman gerekiyor,bir döngü oluşabilmesi için...senin yerine soru sororark hakkını yemek istemem.. ama döngü olamsı anlamında bir soru daha soriym:biggrin: denizli ilimiz ne'si ile meşhurdur??:biggrin::biggrin: H.....
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #19 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Genel Kultur Oyunu bence kazık gibi bir soru olur :)) google cevap vermiyor :))
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #20 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Genel Kultur Oyunu Alıntı:
benim aklıma bir şey gelmiyor
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |