![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Nostalji forumu içinde "Küçükken Bunların Hangilerini Yapardınız? :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Y.E.K. ´isimli üyeden Alıntı Bizim apartmanın en üst katından mahalleye doğru içi su dolu poşetleri fırlatıyordum.Bomba etkisi yaratıyordu:) Bunu bizde yapardık kaanla şef 11.katta oturuyorduk ozaman balonlara,poşetlere doldurup suyu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |||
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Küçükken Bunların Hangilerini Yapardınız? :) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |||
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 371 Rep: 36980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Küçükken Bunların Hangilerini Yapardınız? :) ne güzel günlerdı geçmışte kalmış cocukluk günleri nınemle buyudugum ıcın cevremde yaşıtımdan cok yaşlı teyzeler vardı.. takma dişlerı ve gözluklerıyle bana cok komık gelırlerdı bahcelı evlerdı o zaman cevremız en buyuk zevkım yaslı teyzelerın bahcelerınden meyva yürütmektı:) ekmeklerın kıtır kısmına hala ben de dayanamam bu arada bakkaldan degıl de masaya gıdene kadar bıtıyo ne hıkmetse |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |