![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Nostalji forumu içinde "Bir zamanlar bikini-mayo" başlıklı konu görüntüleniyor, "kaynak..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: -74 ![]() | Cevap: Bir zamanlar bikini-mayo pandoranın kutusu açılmış |
| | |
| | #4 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir zamanlar bikini-mayo Esikiden daha usturupluymuş hehehehehehhe
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 180 Rep: 17925 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir zamanlar bikini-mayo herseyin eskisi daha iyi derler ya pek çok konuda bu dogruymuş o zmnın bikinisi ve mayosu bile adaba daha uygunmus ... zaten bugünü hiç konusmayalım bugün utanmasalar üstlerine bise giymeden dolasacaklar :) eski kapalı yapıyı övünce kızılıyo sonra .... haksız da deilim ama |
| | |
| | #6 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bir zamanlar bikini-mayo Alıntı:
arkadaşım eskıleri çok fazla savunma burdakılere de aldanma :)) eskı fılmlere bı baktıgım zaman sımdıkılerın daha usturuplu oldugunu dusunuyorum hepsı değil tabı bunu da belirteyım eğer bu resımdekıler baz alınıcaksa haklısın ama :) | |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 180 Rep: 17925 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir zamanlar bikini-mayo beni haklı bulmanıza sevindim tabi görüs meselesi bu bence eski filmler daha düzgündü simdiki filmler pek öle deil......... ve tabiki yorumumu resimleri baz alarak yaptım :) |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9849 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir zamanlar bikini-mayo Ne hoştu...teşekkürler paylaşım için :)) |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir zamanlar bikini-mayo Ben teşekkür ederim simge.Eskiden herşey hoştu ama herşey yitirmeye başladı güzelliğini,değerini artık...
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |