![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Nostalji forumu içinde "Unutulmaz Türk filmi replikleri!" başlıklı konu görüntüleniyor, "AH O ESKİ TÜRK FİLMLERİ... NASIL BİR İZ BIRAKTI HAFIZANIZDA KİM BİLİR? KİMİMİZ GÜLEREK HATIRLAR, KİMİMİZ HÜZÜNLE... AMA HEPİMİZ İSTİSTASIZ BİR YA DA BİRKAÇ TANE TÜRK FİLMİ REPLİĞİNİ EZBERE BİLİR... ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() AH O ESKİ TÜRK FİLMLERİ... NASIL BİR İZ BIRAKTI HAFIZANIZDA KİM BİLİR? KİMİMİZ GÜLEREK HATIRLAR, KİMİMİZ HÜZÜNLE... AMA HEPİMİZ İSTİSTASIZ BİR YA DA BİRKAÇ TANE TÜRK FİLMİ REPLİĞİNİ EZBERE BİLİR... O CÜMLELER BİZE O GÜNLERİN NAİFLİĞİNİ HATIRLATIR BELKİ, BELKİ DE GEÇMİŞTE KALAN ÇOCUKLUĞUMUZU... SİZLER İÇİN UNUTULMAZ TÜRK FİLMİ CÜMLELERİNİ DERLEDİK. İYİ SEYİRLER... ![]() SENİN ANNEN BİR MELEKTİ YAVRUM. ![]() GÜZEL OLDUĞUNUZ KADAR KÜSTAHSINIZ DA… ![]() SİZE BABA DİYEBİLİR MİYİM AMCA? ![]() TANRIM, GÖRMÜYORUM! ![]() YARABBİM GÖRÜYORUM, GÖRÜYORUM! ![]() BİZ AYRI DÜNYALARIN İNSANLARIYIZ. ![]() KIZIMIN PEŞİNİ BIRAKMAK İÇİN NE KADAR İSTİYORSUN? ![]() AZ KAZANIYORUM BELKİ AMA NAMUSUMLA, ALNIMIN TERİYLE KAZANIYORUM ![]() N'OLUR GERÇEGİ SÖYLEYİN DOKTOR, YAŞAYACAK MIYIM? ![]() O KIZLA EVLENİRSEN, SENİ MİRASIMDAN MAHRUM, EVLATLIKTAN MEN EDERİM. ![]() N'AYIR, N'OLAMAZ! ![]() BEN FAKİR BİR GENCİM, SEN İSE ZENGİN BİR FABRİKATÖRÜN KIZISIN. ![]() EVLENİNCE PEMBE PANCURLU BİR EVİMİZ OLACAK. ![]() RECA EDERİM DUYGULARIMLA OYNAMAYIN. ![]() NEDEN AĞLIYORSUN ANNECİĞİM? / HAYIR YAVRUM AĞLAMIYORUM. GÖZÜME TOZ KAÇTI. ![]() VÜCUDUMA SAHİP OLABİLİRSİN AMA RUHUMA ASLA. ![]() SENİ SEVMİYORUM, SENİNLE OYUN OYNADIM, BUNU ANLAMADIN MI HALA? SEN BENİM MAKYAJ MASRAFIMI BİLE KARŞILAYAMAZSIN ![]() FAKİRSİN SEN. FAKİR! FAKİR! ![]() BENİ PARANLA SATIN ALABİLECEĞİNİ Mİ SANDIN? . METANETİNİZİ MUHAFAZA EDİNİZ. TANRI'DAN ÜMİT KESİLMEZ. ![]() BU SES? BU SES! OLAMAZ! GİT! GİT BURADAN! ![]() PEKİ, BANA YAZMIŞ OLDUĞUN AŞK DOLU O MEKTUPLAR, MEĞER HEPSİ YALANMIŞ. NEDEN, NEDEN? ![]() HAYIR SİZ KOVMUYORSUNUZ, BEN VAZİFEMDEN İSTİFA EDİYORUM. ![]() SAADET DOLU YUVAMIZA KARA BİR GÖLGE DÜŞÜRDÜN. ![]() BİZİM GİBİ İNSANLAR ŞEREFLERİ İÇİN YAŞARLAR, NAMUSLARI İÇİN ÖLÜRLER. AMA SEN BUNU ANLAYAMAZSIN ![]() ÜSTLENDİĞİN VAZİFE ÇOK MÜHİM KEMAL, BU GÖREVİ LAYIKIYLA YAPACAĞINDAN EMİNİM. ![]() SEN ARKADAŞIMIN ASKISIN. ![]() TANRIM NE KADAR BEDBAHTIM. kaynak
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Cennet'ten
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4186 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her geçen günümü, dünümü özlüyorum ben. Belki çoğu insana bu replikler komik, saçma gelmiştir ama bence eskilerin yerini hiçbir yeni tutmuyor. Mesela Kemal Sunal'lı Şener Şen'li Tarık Akan'lı Adile Naşit'li bir hababm sınıfının yerini Mehmet Ali Erbil'li hababam sınıfı alabilir mi? Hiç sanmıyorum. Ben eskiyi seviyor ve özlüyorum o güzel günleri tekrar hatırlattığın için çok teşekkür ederim doğangüneş...
__________________ http://img523.imageshack.us/img523/8...acennetrv3.gif |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 1094 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Unutulmaz Türk filmi replikleri! gerçekten güzel bir çalışma olmuş :) ben de Türk filmlerini çok seviyorum :) eline sağlık
__________________ paslı bir yanlızlıktı avuçlarımda... ardımda bir yürek yükü rüzgar... ne zaman sevmeye koyulsam doğrulup çoğaldı ayrılıklar... |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Unutulmaz Türk filmi replikleri! Nostalji yapalım dedim biraz iykide yapmışım çoğu kişide benim gibi eskiye,geçmişe özlem varr..Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlar için..:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Unutulmaz Türk filmi replikleri! BİZİM GİBİ İNSANLAR ŞEREFLERİ İÇİN YAŞARLAR, NAMUSLARI İÇİN ÖLÜRLER. AMA SEN BUNU ANLAYAMAZSIN evet dogangunes bunlari hatirlamak cok guzel ve gelince kesin tek basima oturup bu guzel turk flimlerinden birini izleyecegim belki aglaya aglaya ama kesin izleyecegim kendime ayiracak vaktim cok olacak...evet yukarida ki copyaladigim soz ise saniyorum iclerinde en anlamlisi ve en icimize dokunulasi....
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 138 Rep: 13772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Unutulmaz Türk filmi replikleri! BANA YILLAR ÖNCE ÇILGINCASINA SEVDİĞİM BİR KADINI HATIRLATTINIZ. Eski Türk filmleri ben bunlarla büyüdüm. Çılgınca sevip bazen çıldırabiliyor insan. Çıldırıncada hatırlayıp duruyoruz. Bende bunun ucundan tutabilirmiyim. Güzel resimler hepsini çaldım.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #7 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Unutulmaz Türk filmi replikleri! Bana göre en güzel klişe olmuş replik tartışmaşız şudur: "Emir büyük yerden geldi" Emri veren kişi genelde Turgut Özatay en acımasız mafya lideri kendisi olur bazen emir veren kişi Nuri Alço'da olabilir kısacası Türk Filmlerinde emir geldiği zaman boynunuz kıldan incedir muhakkak itaat edeceksiniz yoksa sonu malum.. |
| | |
| | #8 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Unutulmaz Türk filmi replikleri! Alıntı:
zira nerde nostalji sizde a dan z ye mevcut bunu ilk foruma geldigimde izlenimlemistim...zira bize" emir buyuk yerden geldi" diyorsaniz hemen icabinda bizde size, "biz ayri dunyalarin insanlariyiz"...desek yerinde olur olsa..:)))saygi bizden efem...
__________________ sade ve gucluyum... | |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 222 Rep: 22057 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Unutulmaz Türk filmi replikleri! Nuri Alço'nun repliklerinin hastasıyım abi.Hareketleri,cool yapısı,viskiyi yudumlayışındaki asaleti,yatak sahnelerindeki dudak figürleri...Ama Junior Emrah çok çekti ondan.Emrah vaziyete uyanıp (Nuri zorla Emrah'ın anasına sahip olmuştu)Nuri'ye silah doğrulttuğunda Nuri abimizin bütün pişkinliğiyle Emrah'ın yaptığının yanlış olduğunu binaenaleyh kendisinin amcası yani baba yarısı olduğunu deklare etmesi...heyt yavrum be |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() | Cevap: Unutulmaz Türk filmi replikleri! gercekte gecmise dönük filmleri tekrar htirlattigini icin tesekürler. benc eski filmleri eyitici idiler komsu iliskilert ,arkadasliklar daha fakliydi gecmisi hatirlattiginiz icin tesekürler. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |