![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Nostalji forumu içinde "Unutulmaz Türk filmi replikleri!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Y.E.K. ´isimli üyeden Alıntı Nuri Alço'nun repliklerinin hastasıyım abi.Hareketleri,cool yapısı,viskiyi yudumlayışındaki asaleti,yatak sahnelerindeki dudak figürleri...Ama Junior Emrah çok çekti ondan.Emrah vaziyete uyanıp (Nuri zorla Emrah'ın anasına sahip olmuştu)Nuri'ye silah ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Unutulmaz Türk filmi replikleri! Alıntı:
![]() emrah'ın annesi: yemek de sana zehir oldu şehmuz ısıtıyım mı ? nuri alço: olur mu yenge! benim canım, benim nazlı yiğenim çiçek gibi solarken yemeği mi düşünürüm ? emrah'ın annesi:elimiz kolumuz bağlı mı oturacağız ? hastahaneye kaldıralım.. nuri alço: hiç faydası olmaz. bu işin tek çaresi kızı almanya'ya göndermek. ah ulan para ahh! emrah: paramız var amca. elimizde avcumuzda ne varsa verelim. canımıza can katalım yeter ki kardeşimiz iyileşsin. nuri alço: koçum benim. işte aile dediğin böyle olmalı. birbirini sevmeli kenetlenmeli. emrah: bi de senin gibi sahip çıkanı olmalı. nuri alço: baba yarısıyım ben! yüreğim sizinki kadar yanmaz mı ? emrah: almanya dedin amca ? nuri alço: öyle dedim. öyle doktorlar varmış ki ölüyü diriltirlermiş... nuri alço almanya diye bi arkadaşının evini tasvirlemektedir aslında. ölüyü dirilten doktor olarak betimlediği alman doktor arkadaşı da tecavüzcü coşkun'dan başkası değildir. ![]() Tüm bu olanlardan sonra minik emrah nuri alçoyu annesinin üstünde yakalayınca nuri alço hiç pişkinliğini bozmadan sırıtır ve kendini savunur...Tüm haşmetiyle belindeki altıpatlara sarılan minik emrahımız amcasına ecel terleri döktürürken amcasının duddaklarından dökülen son sözcükler şunlardır: nuri alço:İndir ulan o elindekini ulan oğlum amca baba yarısıdır. Bu dakikadan sonra altıpatlardan çıkan mermiler konuşmayı noktalar.. ![]() Birde Nuri abimizin unutulmaz bir repliğiyle veda edeyim tuzağına düşürdüğü Ahu Tuğba'ya elindeki iğneyi yapmadan evvel "Yavrum sana yeni bir Dünya vaadediyorum." | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 222 Rep: 22057 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Unutulmaz Türk filmi replikleri! Velhasılı Nuri'ler ölmez,Nuri'ci hareket engellenemez |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |