![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Nostalji forumu içinde "Forumda Bisiklet Binenler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hayatimda bisikletin girmesi 5-7 yaslarimda baslar . Ilk bisiklet surmeyi ogrendigim gun Aayaklarim agirdi 2 gun bunu cok iyi hatirliyorum. artik kimse beni durduramazdi Adi balkan katlanir bir bisiklet koyu ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 278 Rep: 27562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forumda Bisiklet Binenler Hayatimda bisikletin girmesi 5-7 yaslarimda baslar . Ilk bisiklet surmeyi ogrendigim gun Aayaklarim agirdi 2 gun bunu cok iyi hatirliyorum. artik kimse beni durduramazdi Adi balkan katlanir bir bisiklet koyu mavi renkti, 6-7 yasinda 10-15 km uzakta koye gittim babam koyluler soyleyince babam bisikletin tekerlegini soktu sakladi. buldum yine monte ettim yine kactim, vidalari dokulene kadar surdum. bazen duserdim elim ayagim cizik icinde Bir japonya seferinde 2nci el 9 yaris kazanmis dag bisikleeti aldim ama yasim 25 ti bisiklet titanyumdan su anda hala komurlugumde tekrar geri donecegi gunu bekliyor. paslanmaz cunku titanyum.gercek dag bisikletii yaglayip ta koydum. --daha sonra Cinden Shanghai den 12 dolara sehir tipi sepetli bisiklet aldim.Gemi cok uzun seyir yapiyordu kitalararasi . cok isimi gordu cocuklarin aldiklari dag bisikletleri bozuldu benimki bozulmadi. birde 2nci kaptanda vardi aynisi Gemimiz amerikada yunanlilara satildi 12 dolara aldigim bisikleti 90 dolara gemi kaptanina sattim sakin soylemeyin zaten goturemeyecektim ki --------- Forumda Bisiklet Binenler veya cocuklugunuzda binmis olanlar. hemen hepimiz veya cogumuz binmistir. Bisiklet hem nostaljik hem romantik hem spor aletidir. dunyanin butun gumruklerinde spor malzemesi diye gecer kolay gecen bir alettir. cocukluktaki bisikletinizi anlatin , yada ozlediginiz bisikleti. mutlaka bir kenardan 3 tekerlekli de olsa gecmistir haa eski dilde bisikletin adi SEYTAN TEKERLEGi DiR ![]() neden mi ?eski ihtiyarlar binemezmis 2 tekerlekli olunca yere dusuyorlar.Gunah kavramlari o zaman daha fazlaymis , Becermedikleri ise seytan isi derlermis. bisiklete de seytan tekerlegi demisler. hadi bize bisikletinizi anlatin ne renkti |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumda Bisiklet Binenler benim bir bisikletım olmadı abıme alınmıştı hep özenırdım o da izin vermezdı bınmeme ama olsaydı kırmızı bır bısıklet ısterdım kesin cocuklarım ayaklarının ustune durmaya basladıkları an aldım ılk bısıkletlerını kac tane oldu hatırlamıyorum sımdı oglumun mavı bısıkletıne bınıyorum arasıra ama ben yıne de kırmızı bır bısıkletım olsun ısterdım
__________________ Eftelya |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 278 Rep: 27562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumda Bisiklet Binenler ha birde kazalar vardir : bisiklet kazalari hos babam da benden asagi degilmis rahmetli: kendisi hic anlatmazdi babamin mahalle arkadasindan duymustum, babam motosikletle balik tutmaya giderken onunu gormeyip Bulgarin domuzuna carpmis,agaca sikistirmis , adamin domuzunu oldurmus parasini vermisler. simdi buna moto kazasi mi desk domuz mu bilmem ben de galiba erkek oldugumu yumurtaliklarimin disarida oldugunu bisklet kazasiyla ogrendim bir duvara tostlayinca koltuktan dusunce ovvvvvv. ![]() ellerim ayaklarim dizlerim az soyulmamistir birde bisikletin zincirine dokununca siyah yag genelde 1 ayaka=ta yag vardir. ablam ise , bisiklet surerken adamin birine carpmis birde sanki adam sucluymus gibi adama bagirmis neden benim yolumun ustunden geciyorsun diye. sanki baska yol var da. hem suclu hem guclu. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |