![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Nostalji forumu içinde "80 yıllar- Köle Isaura" başlıklı konu görüntüleniyor, "Babam çok severdi bu diziyi...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 80 yıllar- Köle Isaura Babam çok severdi bu diziyi.
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: istanbul
Rep Gücü: 1 ![]() | yahu hatırlatıp mahvettiniz beni akşam akşam....Taaaa 27 sen göz açıp kapatıncaya kadar geçmiş.Demekki gözümüzü bida kapatmamız lazım yoksa 70 yaşında açarızki vaaay vay
__________________ yuklemeyeri |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 80 yıllar- Köle Isaura Linkler şu an izlenmiyor ama hakkatten benide eskiye götürdün SAHARAY ne güzel ne heyecanlı diziydi o ben ilkokula gidiyordum hayal mayal hatırlıyorum ve gün sayardık diziyi izlemek için neçabuk geçiyor günler ya...Teşekkürler canım çok nostajik ve unutulmayan bir paylaşım yaptın + rep sana
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #4 | |
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 80 yıllar- Köle Isaura Alıntı:
Gülüm küçük evi de hatırlıyormusun. Ne kadar güzel bir diziydi. Laura vardı saçı örgülü,bir ailenin kasaba yaşantısını anlatıyordu. Youtube açılsın onunda videosunu koyacağım.:)
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 80 yıllar- Köle Isaura Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #6 | |
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 80 yıllar- Köle Isaura Alıntı:
Ah neler ekleyeceğim de youtube kapalı.Açılınca bakarız artık.:)
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 80 yıllar- Köle Isaura Videoyu izledim ama hatırlamıyorum, ben yetişemedim o diziye:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: 80 yıllar- Köle Isaura Köle Isaura'yı hayal meyal hatırlıyorum hastasıydık ailecek.Bir de Zenginler De Ağlar vardı onu net hatırlıyorum çok güzeldi. Teşekkürler Saharay
__________________ Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |