![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Nostalji forumu içinde "Modern Talking - Brother Louie (Live Musichall 17.05.1986)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu şarkıyı hatırlayan var mı?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu şarkıyı hatırlayan var mı? |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Modern Talking - Brother Louie (Live Musichall 17.05.1986) 1988 yılıydı galiba luvi luvi unutulmazlardan desem yeridir |
| |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Modern Talking - Brother Louie (Live Musichall 17.05.1986) Bu konu daha önce verilmiştir... Orjinal konuya buradan ulaşabilirsiniz.. Sitemizde 80' li yıllara ait bütün şarkıcı ve şarkıların klipleri yer almakta bu konuyada aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.. 70s & 80s Video Clip-Flashback(Geçmişe Yolculuk) Bu arada forum kurallarını iyi bilmekle övünen arkadaşımızın daha iyi arama yapmasını öneriyorum? LÜTFEN FORUM KURALLARINI OKUYUNUZ
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| |
| | |