![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Nostalji forumu içinde "Unutmayacağım-İbrahim Erkal" başlıklı konu görüntüleniyor, "Birden eskiye gittim ve aklıma ibrahim Erkal'ın şarkısı geldi,ama ne utulmaz bi şarkı oldu o ya hadi biraz nostaji yapalım.İşte İbrahim Erkal ve klibi unutmayacağım... Seni umutlarıma ektim onlarla düşeceğim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Unutmayacağım-İbrahim Erkal Birden eskiye gittim ve aklıma ibrahim Erkal'ın şarkısı geldi,ama ne utulmaz bi şarkı oldu o ya hadi biraz nostaji yapalım.İşte İbrahim Erkal ve klibi unutmayacağım... Seni umutlarıma ektim onlarla düşeceğim Ve ben seni yarın seveceğim Unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar Ne bugün ne yarın unutmayacağım vallah Adını dilimde hep anacağım billah Yokluğun zoruma gidecek benim Seni yüreğimde saklayacağım
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Unutmayacağım-İbrahim Erkal Erkal'ın en sevdiğim parçalarından biri tüm şarkıları bende mevcut atrıca kendileri komşum olur ve harika insanlar emeğine sağlık canım.... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Unutmayacağım-İbrahim Erkal çok severim bu şarkıyı ve ibrahim erkalıda tabi. kendini hiç bozmadan yoluna devam etti ,hiç bir spekilasyona bulaşmadan magazinden uzak durarak sadece işini yaptı. hemşehrisi ve köylüsü olarak onunla gurur duyuyorum.. |
| | |
| | |