FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Nostalji

Unutmayacağım-İbrahim Erkal

EĞLENCE katogorisi Nostalji forumu içinde "Unutmayacağım-İbrahim Erkal" başlıklı konu görüntüleniyor, "Birden eskiye gittim ve aklıma ibrahim Erkal'ın şarkısı geldi,ama ne utulmaz bi şarkı oldu o ya hadi biraz nostaji yapalım.İşte İbrahim Erkal ve klibi unutmayacağım... Seni umutlarıma ektim onlarla düşeceğim ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-04-2008, 02:09 PM   #1
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor
Unutmayacağım-İbrahim Erkal

Birden eskiye gittim ve aklıma ibrahim Erkal'ın şarkısı geldi,ama ne utulmaz bi şarkı oldu o ya hadi biraz nostaji yapalım.İşte İbrahim Erkal ve klibi unutmayacağım...

Seni umutlarıma ektim onlarla düşeceğim
Ve ben seni yarın seveceğim
Unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar

Ne bugün ne yarın unutmayacağım vallah
Adını dilimde hep anacağım billah
Yokluğun zoruma gidecek benim
Seni yüreğimde saklayacağım

Sponsored Links
Alt 03-04-2008, 02:55 PM   #2
Uye

guzin_abla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 43 Rep: 4200
guzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyor
Cevap: Unutmayacağım-İbrahim Erkal

Erkal'ın en sevdiğim parçalarından biri tüm şarkıları bende mevcut atrıca kendileri komşum olur ve harika insanlar emeğine sağlık canım....
guzin_abla isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 06-04-2008, 08:29 PM   #3
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: Unutmayacağım-İbrahim Erkal

çok severim bu şarkıyı ve ibrahim erkalıda tabi.
kendini hiç bozmadan yoluna devam etti ,hiç bir spekilasyona bulaşmadan magazinden uzak durarak sadece işini yaptı.
hemşehrisi ve köylüsü olarak onunla gurur duyuyorum..
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:33 AM .