![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Nostalji forumu içinde "Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Dönüşü yok beraberce karar verdik ayrılmaya Alışmalı arkadaşça yolları ayırmaya Şimdi artık gözyaşları gereksiz akmamalı Alışmalı kendi yaramızı kendimiz sarmaya Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok Yitirmişiz anılarla beraber faydası ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler Dönüşü yok beraberce karar verdik ayrılmaya Alışmalı arkadaşça yolları ayırmaya Şimdi artık gözyaşları gereksiz akmamalı Alışmalı kendi yaramızı kendimiz sarmaya Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok Yitirmişiz anılarla beraber faydası yok Gel bunları bırakalım artık bir tarafa Gerçeği görmeliyiz dostum başka çaresi yok Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler Şimdi bana seninle bir ömür vadetseler Şimdi bana yeniden ister misin deseler Tek bir söz bile söylemeye hakkın yok Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler Şimdi bana seninle bir ömür vadetseler Şimdi bana yeniden ister misin deseler Tek bir söz bile söylemeye hakkın yok Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok Yitirmişiz anılarla beraber faydası yok Gel bunları bırakalım artık bir tarafa Gerçeği görmeliyiz dostum başka çaresi yok Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler Şimdi bana seninle bir ömür vadetseler Şimdi bana yeniden ister misin deseler Tek bir söz bile söylemeye hakkın yok Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler Şimdi bana seninle bir ömür vadetseler Şimdi bana yeniden ister misin deseler Tek bir söz bile söylemeye hakkın yok Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler Şimdi bana seninle bir ömür vadetseler Şimdi bana yeniden ister misin deseler Tek bir söz bile söylemeye hakkın yok Söz - Müzik: Sezen Aksu Bianda aklıma geldi buşarkı eminimki herkesin yüreğinde bi yer edinmiştir bu sözler
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler Çok güzel bir şarkı,sozleride süper.Ama ben geçmişe değil,ileriye bakarım.Yaptıklarıma değil,yapacaklarıma bakarım.Sağol paylaşım için canım ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler köşeye kaldırılmış anıları canlandıran bu şarkı kimbilir kaç nesilin dudaklarından dökülecek teşekkkürler canım
__________________ |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler hiç dikkat ettinizmi sezen bütün aşklara dokunmuştur aslında şarkılarında...yasak aşk,tutkulu aşk,karşılıksız aşk,aykırı aşk,kendinden büyüle aşk,küçükle aşk, örnekler çogaltılabilir.......Ve her şarkı ayrı bir kişi..... |
| | |
| | #5 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler sevdiğim bir müzik türü |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |