![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Nostalji forumu içinde "Birazzzz nostaljik takılmaya ne dersiniz gençlerrr..." başlıklı konu görüntüleniyor, "BERKANTTTTT VEEEEE SAMANYOLU HAYDİ HERKEZZZ DANSAA Sen kalbimin mehtabısın güneşisin Sen ruhumun vazgeçilmez bir eşisin Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek Ruhum senin kalbim senin ömrüm senin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BERKANTTTTT VEEEEE SAMANYOLU HAYDİ HERKEZZZ DANSAA Sen kalbimin mehtabısın güneşisin Sen ruhumun vazgeçilmez bir eşisin Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek Ruhum senin kalbim senin ömrüm senin Yıllar geçse ölmeyecek bende sevgin Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek Uzaklara kaçıversek seninle biz Birgün elbet göze gelir bu sevgimiz Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek Bu şarkının çıktığı yıllarda ilkokul bira başlamıştım hala aynı zevkle dinleyebiliyorum umarım sizde beyenirsiniz... ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Birazzzz nostaljik takılmaya ne dersiniz gençlerrr... Bu şarkının çıktığı yıllarda ilkokul bira başlamıştım hala aynı zevkle dinleyebiliyorum umarım sizde beyenirsiniz... [/quote]Cümlede Bir'e yerine bira yazmışsınız. Düşünüyorum düşünüyorum ne demek istediğinizi anlayamıyorum. Sonra cümlenin tamamını okuyunca ilkokul 1 i kastettiğinizi anladım da güldüm biraz. Güzel şarkı evet.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #3 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Birazzzz nostaljik takılmaya ne dersiniz gençlerrr... Alıntı:
Güzel şarkı evet.[/quote] Canım sağol yaaa vallahi hiç dikkat etmemişim ama oradanda bir anlam çıkıyor birayada başlamış olim bariii olmazmı bende güldüm şimdi Allah gülmekten ayırmasın cümlemizi inşallah....Ayrıca ilgin için teşekkürler canım ![]() | |
| | |
| | |