![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Nostalji forumu içinde "Eski İstanbul'dan birkaç resim..." başlıklı konu görüntüleniyor, "neyse arkadaşım sanırım konuşmak istemiyorsun oysa ben msn isteyecektimneyse iyi akşamalr..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eski İstanbul'dan birkaç resim... neyse arkadaşım sanırım konuşmak istemiyorsun oysa ben msn isteyecektimneyse iyi akşamalr |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eski İstanbul'dan birkaç resim... Alıntı:
![]() Görüşürüz,sanada iyi akşamlar selinamm. | |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eski İstanbul'dan birkaç resim... neyse arkadaşım anladım görüşürüz .. |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eski İstanbul'dan birkaç resim... Hangi başlıktasın şimdii......... |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eski İstanbul'dan birkaç resim... neden anlamadım. ya burası biizm buluşma sayfamız oldu bari günlüklerim izde konuşalım |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eski İstanbul'dan birkaç resim... ewt yaa bende onu düşünüyodum.Online s bet odası gibi oldu:) |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eski İstanbul'dan birkaç resim... bak arkadaşım ben sitede yeniyim ve henüz çözemedim . inan bayanım ve eğer istersen msnde konuşalım .. |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eski İstanbul'dan birkaç resim... nmeyse arkadaşım sanırım cevabın hayır olacak ki haklısın sanal ortam kimin ne olduğu belli olmuyor.. |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eski İstanbul'dan birkaç resim... pc diz üstü birazda eski ısınınca kilitleniyo günlüğüm dedin oraya bakıyordum hiç girmemiştim bende yeniyim bi sayfa açtım sanala gelince öyle düşünmüyorum insan neyse heryerde o dur msn özel atmayı biliyor musun |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eski İstanbul'dan birkaç resim... bilmiyorum henüz sen biliyormusun? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |