FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Nostalji

Çocuklukta Neler Yaptık

EĞLENCE katogorisi Nostalji forumu içinde "Çocuklukta Neler Yaptık" başlıklı konu görüntüleniyor, "Aşağıdakilerden az bir kaç tanesini yapmamış çocuk var mı aranızda ? -Bakkaldan eve gelene kadar ekmeğin bütün kıtır yerlerini koparıp yemek. -Ağzını tıka basa leblebi tozuyla doldurup karşındakinin yüzüne yaklaşarak ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-10-2007, 02:51 PM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kula Bela Gelmez..Hak Yazmadıkça..Hak Bela Yazmaz..Kul Azmadıkça...!!

Blog Mesajları: 36
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Çocuklukta Neler Yaptık

Aşağıdakilerden az bir kaç tanesini yapmamış çocuk var mı aranızda ?

-Bakkaldan eve gelene kadar ekmeğin bütün kıtır yerlerini koparıp yemek.

-Ağzını tıka basa leblebi tozuyla doldurup karşındakinin yüzüne yaklaşarak ''papaz'' demek.

-Demir parmaklığı olna evlerin önünden geçerken eldeki çubukla parmaklıktan tırrrrrrrrrrrrrrrrrkkk sesleri çıkarıp ev sahiplerini rahatsız etmek.

-Perdeden perdeye uçarak tarzancılık oynamak ve kopan korniş yüzünden anneden hafif yollu sopa yemek.

-Masanın altına uzak gemisi Atılgan'ı çizip uzaycılık oynamak,çiğnenmiş ekmekiçiyle sivri kulak yapıp Mistit Sıpak olmak.

-Bozuk para,düğme,inci gibi şeyleri yutmak ve anne gözetiminde onları lazımlığa şa'apana kadar evden dışarı çıkmamak.

-''Hadi beni cennete götür'' deyip namaz kılan anneannelerin,dedelerin sırtına atlamak.

-Karlı havalarda sınıfa gizlice kartopu sokup ön sırada oturanların önlüğünden içeri kaydırmak

-Kertenkele yakalamak ve boynuna ip bağlayıp arkadaşlarının yanında gezdirerek hava atmak.

-Küçük yeşil kurbağayı kibrit kutusunun içine koyduktan sonra paketleyip kızlara hediye etmek.

-Evin içine çadır kurup kızılderilicilik oynamak.

-Buzdolabının ışığının dolap kapalıyken de yanıp yanmadığını anlamak için bıçakla dolap kapısının lastiklerini sökmek.

-Oluklu saçtan çatısı olan çay bahçelerinin çatısına taş atıp taşın çatıdan yuvarlanırken çıkardığı sesleri dinlemek.

-Mutluyken Şarlo veya penguen gibi yürümek.Hatta orangutan takliti yapmak.

-Kalkıp gitmelerine yakın misafirlerin papuçlarının bağcıklarını kör düğümlemek.

-Yanlış numara çevirip arayanlara ''yanlış numara'' demeyip sesini kalınlaştırarak ''Buyrun,ben Ahmet''diyerek karşı tarafla dalga geçmek

-Apartmanların kapı zillerini veya taksi duraklarının elektirik direklerindeki çağrı zillerini çalıp kaçmak.

-Pizzacıları,kebapçıları arayıp komşunun adına siparişte bulunmak.

-Kedinin dört ayak üstüne düşüp düşmediğini görmek için kediyi balkondan atmak.

-Dişleriyle gazoz açmak,kolayı çalkalayıp ona buna püskürtmek.

-Tuvalete gitmeye üşenip odada bulunan en yakın saksıya işemek.

-Kafayı balkon demirleri arasına,parmakları şişeye veya musluğa sıkıştırmak.

-Aynjı anda çekirdek yiyip çiklet çiğnemek ve çürüdükten sonra sakızı onun-bunun saçlarına yapıştırmak.

-Balkona gizlenipgelene geçene su tabancasıyla su püskürtmek veya nişan alıp tükürmek.

Hadi sizde itiraf edin yapıp yapmadıklarınızı..

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
www.aktifbir.com

doğangüneş isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 07-10-2007, 03:50 PM   #2
Aktif Uye

serseriozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Hayat Alışmayı Öğretir Ama Unutmayı Asla

serseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyor
serseriozi - MSN üzeri Mesaj gönder serseriozi - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Cevap: Çocuklukta Neler Yaptık

Ben çocukluğumu yaşayamadım maalesef hayatı 7 yaşında ilkokula giderken tanımaya başladım

ve oluk çıkışlarında çalışırdım ilk mesleğim motorbisiklet tamircisiydi yaşıtlarım mahallede oyun oynarken ben ustamdan dayak yerdim ve henüz 7 yaşındaydım her zaman hayalim olan kırmızı bisikleti alacaktım her gün bisiklet satan mağazaya gider ve kırmızı bisiklete bakar bir gün olu almanın ümidi ile yaşardım ki maalesef alamadım :( ben çocukluğumu sizin anlattığınız gibi geçiremedim
ve ben hiç bir zaman çocukluğumu yaşamadım okul tatillerinde çalıştım ve hala çalışıyorum anlayacağınız ben hiç bir zaman çocuk olmadım
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 07-10-2007, 06:29 PM   #3
FORUM MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
serseriozi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben çocukluğumu yaşayamadım maalesef hayatı 7 yaşında ilkokula giderken tanımaya başladım

ve oluk çıkışlarında çalışırdım ilk mesleğim motorbisiklet tamircisiydi yaşıtlarım mahallede oyun oynarken ben ustamdan dayak yerdim ve henüz 7 yaşındaydım her zaman hayalim olan kırmızı bisikleti alacaktım her gün bisiklet satan mağazaya gider ve kırmızı bisiklete bakar bir gün olu almanın ümidi ile yaşardım ki maalesef alamadım :( ben çocukluğumu sizin anlattığınız gibi geçiremedim
ve ben hiç bir zaman çocukluğumu yaşamadım okul tatillerinde çalıştım ve hala çalışıyorum anlayacağınız ben hiç bir zaman çocuk olmadım
sevgili ozi.
lütfen yüregindeki; o bazen unuttuğun bazen hatırlamak istemediğin çocuğu hiç kaybetme
çünki ben biliyorumki sen bütün enerjini o yaramaz çocuktan alıyorsun......sevgiyle kal
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-10-2007, 07:09 PM   #4
Uye

efelenen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kula bela gelmez hak yazmadıkça, hak bela yazmaz kul azmadıkça...

efelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecek

Alıntı:
-Apartmanların kapı zillerini veya taksi duraklarının elektirik direklerindeki çağrı zillerini çalıp kaçmak.

-Kedinin dört ayak üstüne düşüp düşmediğini görmek için kediyi balkondan atmak.
evet bunları bizde çok yaptık.
Alt 07-10-2007, 08:36 PM   #5
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...

Runaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyor
Runaw@y - AİM üzeri Mesaj gönder

ben bunları yapmazdım.yapamazdım daha doğrusu.yapsaydım eğer annem beni öldüresiye döverdi.çünkü beni en iyi şekilde yetiştirmek istiyor halen.ama yapabilmeyi çok isterdim doğrusu
Runaw@y isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 27-11-2007, 03:43 PM   #6
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Aman yaaa ne kadar çocukca idi.
Kağıtlar ile yarasa resmi yapar idik ağaçların arasında ki gizli köşemize ip ile bağlar idik. Amaç insanlar korksun da girmesin oraya :)
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 27-11-2007, 05:22 PM   #7
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

ben ve kuzenim sürekli komşularımızı korkuturduk :) aksam vakti camlarına taş atardık eşi evde yokken :) yada çatıya saklanır aşağıdakilere "şşşt şşşt" der durdururduk millet sağına soluna bakar giderdi :)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 27-11-2007, 07:42 PM   #8
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

-Demir parmaklığı olna evlerin önünden geçerken eldeki çubukla parmaklıktan tırrrrrrrrrrrrrrrrrkkk sesleri çıkarıp ev sahiplerini rahatsız etmek.

Karlı havalarda sınıfa gizlice kartopu sokup ön sırada oturanların önlüğünden içeri kaydırmak
Bakkaldan eve gelene kadar ekmeğin bütün kıtır yerlerini koparıp yemek.

bunlara ek olarak,çamurdan eşyalar yapardık,bayram da şeker vermeyip kapıyı açmayanların kapılarını tekmelerdik,erkeklerle çok oynardım ben kaleci olurdum genelde:))abim sürekli kaleye dikerdi beni başka erkek kardeşi olmadığı için,aslında daha çok şey var ama insan hüzünlenıyo analttıkça hatırlıyo ve o günlere dönmek istiyo....
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23-12-2007, 06:54 PM   #9
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Dişleriyle gazoz açmak,kolayı çalkalayıp ona buna püskürtmek.

-Tuvalete gitmeye üşenip odada bulunan en yakın saksıya işemek.

-Aynjı anda çekirdek yiyip çiklet çiğnemek ve çürüdükten sonra sakızı onun-bunun saçlarına yapıştırmak.

-Balkona gizlenipgelene geçene su tabancasıyla su püskürtmek veya nişan alıp tükürmek.

Hadi sizde itiraf edin yapıp yapmadıklarınızı..

ahhhhhh ahhhhhhh canım ya ne güzel günlermiş onlar şimdi hayatın zorluklarına karşı ayakta durmaya çalışıyoruz ve bazen en azından benim içimden geçmiyor değil acaba gerçekten bir zamanlar çocuk oldummu o kadar uzak geliyorki bana offffff
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23-12-2007, 08:50 PM   #10
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

-Bakkaldan eve gelene kadar ekmeğin bütün kıtır yerlerini koparıp yemek.

-Perdeden perdeye uçarak tarzancılık oynamak ve kopan korniş yüzünden anneden hafif yollu sopa yemek.

-Karlı havalarda sınıfa gizlice kartopu sokup ön sırada oturanların önlüğünden içeri kaydırmak

-Evin içine çadır kurup kızılderilicilik oynamak.

-Buzdolabının ışığının dolap kapalıyken de yanıp yanmadığını anlamak için bıçakla dolap kapısının lastiklerini sökmek.

-Mutluyken Şarlo veya penguen gibi yürümek.Hatta orangutan takliti yapmak.

-Kalkıp gitmelerine yakın misafirlerin papuçlarının bağcıklarını kör düğümlemek.

-Yanlış numara çevirip arayanlara ''yanlış numara'' demeyip sesini kalınlaştırarak ''Buyrun,ben Ahmet''diyerek karşı tarafla dalga geçmek

Bunları yaptığımı çok net anımsıyorum . BUnlara ilaveten ; eve misafir geldiğinde annemin kombinezonlarını giyip defile yapardım :) ya da alt kattaki balkona kağıt , gazete , defter , elime ne geçerse atardım :)

Güzel günlerdi , hesapsızca yaşandı :D
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil