![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Nostalji forumu içinde "eskiden televizyonlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 499 Rep: 48958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eskiden televizyonlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 499 Rep: 48958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: eskiden televizyonlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 248 Rep: 24534 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: eskiden televizyonlar Doğangüneş beni çocukluğuma götürdün yine...Mahallede ikinci tv yi babam almıştı:) Yıl 1979
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Cennet'ten
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: eskiden televizyonlar ![]() İlk televizyonumuz bundandı daha 4-5 yaşlarında falanım o anki heyecan ve coşkumu unutmam,unutamam... ![]() Bu da ikinci televizyonumuzdu ve daha bir kaç yıl öncesine kadar çalışmamasına rağmen evimizin bir köşesinde duruyordu ama sonra ne oldu bilmiyorum Yıllar o kadar çabuk geçiyor ki yaşım çok olmamasına rağmen birçok şeyi hatırlıyor ve özlemle anıyorum zaten oldu bitti eskiye özlem duyarım sanırım az biraz bende antikayım ![]()
__________________ http://img523.imageshack.us/img523/8...acennetrv3.gif |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 34
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 162 Rep: 16193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: eskiden televizyonlar ılk televızyonumuzu 1972 de almış aılem.. ben 4-5 yaslarındayken ıyı hatırlarım..butun mahalle bızım evdeydı her aksam.. bır de su yazı yazardı en son Televızyonunuzu kapatmayı unutmayınız...
__________________ EFTELYA |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 74 Rep: 7269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: eskiden televizyonlar Eski Tv'ler diyince aklıma Geç açılıp erken kapanan tv programı,Pazar Konseri,Adile Teyze ,yılbaşlarında çıkan Nurhan DAMCIOĞLU ,Halit KIVANÇ'ın sesi,Cenk KORAY 'ın yarışmasi gelir ve hep gülümserim ve güzel günlerin çok eskide kaldığını hatırlamanın hüznü kaplar içimi. |
| | |
| | #8 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 248 Rep: 24534 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: eskiden televizyonlar Alıntı:
Biz tv almadan önce mahallede bir evde tv vardı ve herkes o eve haftada bir gece tv de türk sineması izlemek için toplanırdı.Aynen sinema salonuna dönerdi o ev Evsahibi hiç şikayet etmezdi herkese çay ikram ederdi. Şimdi olsa sanırım kimse kapısını açmazdı...:) Hey gidi günler!
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: eskişehir Yaş: 51
Cinsiyet: Rep Gücü: 72 Rep: 7040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: eskiden televizyonlar Bizim tv nin markası AEG idi köyümüzdede tv si olan 5 kişiydik en sevdiğim çizgi film süper fare miki maus hiç kaçırmazdım daha sonra trt 2 kanal yayınına başladı tabi bizim tv ler out oldu sadeca vhf bandında yayına uygundu trt 2 uhf band kanal seçimi 1 den 12 doğru dönmeli swiç 4 ile 5. kanal arasına kibrit çöpü sıkıştırıp trt 2 yi parazitlide olsa yayını yakalıyordum hatta babam bana kocaman bir aferim demişti hiç unutmam ozamanlar trt 2 de çok güzel bir dizi vardı hatırlayan vardır güzel ve çirkin aslan adam winsınt hey gidi günler heeeeeeey. |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 499 Rep: 48958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: eskiden televizyonlar Eskiye özlem herkeste var daha başkaymış herşey eskiden.. Ben teşekkür ederim okuyan gözlerinize,yazan ellerinize sağlık...
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |