![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Nostalji forumu içinde "80'lerde Çocuk Olmak......." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: yavyuum ´isimli üyeden Alıntı seksenlerde çocuk olmak zordu be yokluk diz boyuydu.bence şimdi çocuk olmak lazım herşey bol iyi güzelde en büyük cimbomsa neden kayıp üzülüyorum üzüldüğümle kalıyorum. 80 ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 80'lerde Çocuk Olmak....... Alıntı:
şimdi herşey çok ama insanlarda mutluluk yok. mutluluk!... Bazen keşke diyorum o günlere geri dönebilsek ve tekrar çocuk olabilsek. Ha unutuyordum birde Pazar günleri Pazar Konseri olurdu. Ama genelde her evde o satte televizyonlar kapatılırdı. ![]() BayX ellerine sağlık.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 53 ![]() | Cevap: 80'lerde Çocuk Olmak....... keşke ozamanlara gerı donebılsem:Temeroso: |
| | |
| | #13 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 53 ![]() | Cevap: 80'lerde Çocuk Olmak....... Alıntı:
| |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 278 Rep: 27562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 80'lerde Çocuk Olmak....... vardı NORDMENDE ITT SHAUPLORLORENZ(tam adını yazamadım) bunları gazeteler taksitle halka Hatta bir alaman futbolcu reklamda SABA 9 sistem tilivizyon ii televizyon diyordu, bu tv ler hala daha bazı evlerde göstermeye devam eder. 1981 de Ahşap kasaya geçirilme Türk malı sony ler satıldı ilk renkli film deneme için Kleopatra idi sanırım , sırf renkli seyredebilmek için toplaştık , |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |