![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Üye Resim Albümü forumu içinde "Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet arkadaslar bu baslık altına isteyen her uyemiz kendi resmini eklesin,Olur ya dunya kucuk herhangi bir yerde karsılasırsak birbirimizi tanımamız kolay olur :) NOT: Fotografını ekleyen arkadaslar kendileri hakkında kısa ..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
#1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 335 Rep: 32711 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) Evet arkadaslar bu baslık altına isteyen her uyemiz kendi resmini eklesin,Olur ya dunya kucuk herhangi bir yerde karsılasırsak birbirimizi tanımamız kolay olur :) NOT: Fotografını ekleyen arkadaslar kendileri hakkında kısa tanıtıcı bir metin girebilirler,Lutfen ! Baskalarının ekledigi resimlere yorum yapıp konuyu dagıtmayın
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) abi sende fena deyilsin haa ;)
__________________ |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 236 Rep: 23290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) Zannedersem yüksel bey sahip olduğu fiziki durumunun farkında...Buda kendilerine otomatikman bir güven vermiş...resimdende anlşıldığı üzere..Memnun olduk efendim böyle karizmatik birini görmekten.Farkındalığın farkında olmak böyle birşey herhalde |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) İnş forumdan birisi yakalarda oturur sohbet ederız çunku forumdakı herkesın sohbetı mukemmel :) eminim herkesden öğreneceğim çokşey var |
| | |
| | #8 | |
| Banned | Alıntı:
Teşekkür ederim...Ben çok erkeksiyimdir... Doğal olmak lazım.Yalancı ve sahte değil.... Beğenmene sevindim... Bayan ikonu var demi profilde?Rahatsızmı oldun? Böyle bir bayanım korktunmu? :))) Konu Runaw@y tarafından (22-11-2007 Saat 09:45 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) Sanki adam başkalarının eklediği resimlere yorum yapın demiş ve sakın kendi resminizi koymayın demiş :) Benim resmim profilde var zaten. Merak eden bakar. Kendini tanıtıcı bilgi kısmına gelince kendimi tanıtmayı sevmem, tanımak isteyen zaten zamanla tanır beni :) Herkese iyi forumlar dilerim |
| | |
| | #10 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) Alıntı:
Neden korkayım ki :) Korulacak bir yanın varmı. Bayan ikonundan kastın nedir anlayamadım ama??? Ve ne rahatsızlığı dedin onu da anlamadım ama? Ve evet beğendim dediğim gibi bu tarz saç modelleri hoşuma gider. Umarım değiştirmemişsindir
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum453/thread9862.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| SUPERMEYDAN | This thread | Refback | 27-12-2007 12:30 AM | |