![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Üye Resim Albümü forumu içinde "Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: doğangüneş ´isimli üyeden Alıntı Buda ben ve canım kocacığım.. geçici konulmuştur... İl görüdüğümde Zeynep Tokuş'a benzettim. Allah birbirinizden ayırmasın. Mutluluklar...."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) İl görüdüğümde Zeynep Tokuş'a benzettim. Allah birbirinizden ayırmasın. Mutluluklar.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 | ||
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) Alıntı:
![]() Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | ||
| | |
| | #23 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) canım benim hakikiaten çok tatlısın . Ben zaten seni önceden gördüğm için şaşırmadım ama arkadaşlara demeden geçemeyeceğim ." arkadaşlar özellikle sesini duymalısınız , yumuşacık çok tatlı bir sesi var , bendne demesi :) " ;) |
| | |
| | #25 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) Eheh .. Cok T$k ederim Can =)
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| | |
| | #26 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) ahsen ben malatyadan katılıyorum ama aslen bandırmalıyım . babam ordu mensubu tain olduk malatya ya geldik ![]() ama annemle babam burayı çok sevdiler babam emekli oldu ve malatya ya yerleştik ... |
| | |
| | #27 | ||
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) Alıntı:
![]() Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | ||
| | |
| | #28 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) kraliçe çok tatlıısn canım ben resim koymadım beni böyle kabul edin arkadaşlar resim koymadım diye sakın çirkin sanmayın beni ![]() |
| | |
| | #29 | ||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) Alıntı:
![]()
__________________ | ||
| | |
| | #30 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) bunlarda benden ;) ![]() ![]() ![]() umarim beenirsinir... :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum453/thread9862.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| SUPERMEYDAN | This thread | Refback | 27-12-2007 12:30 AM | |