FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Üye Resim Albümü

Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım)

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Üye Resim Albümü forumu içinde "Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: doğangüneş ´isimli üyeden Alıntı Buda ben ve canım kocacığım.. geçici konulmuştur... İl görüdüğümde Zeynep Tokuş'a benzettim. Allah birbirinizden ayırmasın. Mutluluklar...."

LinkBack (1) Seçenekler Stil
Alt 29-12-2007, 11:55 AM   #21
Uye

KANUNİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SÜPERMEYDAN

KANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyor
Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım)

Alıntı:
doğangüneş´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Buda ben ve canım kocacığım..

geçici konulmuştur...
İl görüdüğümde Zeynep Tokuş'a benzettim. Allah birbirinizden ayırmasın. Mutluluklar.
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 29-12-2007, 04:52 PM   #22
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kula Bela Gelmez..Hak Yazmadıkça..Hak Bela Yazmaz..Kul Azmadıkça...!!

Blog Mesajları: 36
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
Runaw@y´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
DOĞANGÜNEŞ ABLA valla msnde görmüştüm bi kaç resim ama küçücüktü ve tam görünmüyordu.Çok tatlı, güzel ve sevimlisin.Eşin senin gibi biriyle evli olduğu için dua etsin.Kızlarında sana benziyorlar.Çok şekerler...

Yüzündeki gülücükler eksik olmasın inşallah.Hep böyle gülmeniz temennisinde bulunuyorum.... ;)
Teşekkürler canım güzel dileklerin için

Alıntı:
KANUNİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İl görüdüğümde Zeynep Tokuş'a benzettim. Allah birbirinizden ayırmasın. Mutluluklar.
Amin arkadaşım kimse ayrılmasın

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
www.aktifbir.com

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 29-12-2007, 05:55 PM   #23
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

canım benim hakikiaten çok tatlısın . Ben zaten seni önceden gördüğm için şaşırmadım ama arkadaşlara demeden geçemeyeceğim ." arkadaşlar özellikle sesini duymalısınız , yumuşacık çok tatlı bir sesi var , bendne demesi :) " ;)
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-12-2007, 06:00 PM   #24
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Resmini gördüm :) Sesini bilmem ama en güzel olan bence Kalbi :)
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-12-2007, 08:01 PM   #25
Yeni Uye

KraLiÇe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Hayat ßasittir . zOrLuyoSa ßas ittir . oLmuyoSa HaSs. ;}

KraLiÇe sadece gerçekten hoşKraLiÇe sadece gerçekten hoşKraLiÇe sadece gerçekten hoşKraLiÇe sadece gerçekten hoş
KraLiÇe - İCQ üzeri Mesaj gönder KraLiÇe - AİM üzeri Mesaj gönder KraLiÇe - MSN üzeri Mesaj gönder KraLiÇe - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
Karakarizma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok tatlı bir kıyafet doğrusu ve içinde dünyalar tatlısı bir kız.
Eheh .. Cok T$k ederim Can =)
Alt 29-12-2007, 09:22 PM   #26
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

ahsen ben malatyadan katılıyorum ama aslen bandırmalıyım .
babam ordu mensubu tain olduk malatya ya geldik
ama annemle babam burayı çok sevdiler babam emekli oldu ve malatya ya yerleştik ...
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-12-2007, 01:52 AM   #27
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kula Bela Gelmez..Hak Yazmadıkça..Hak Bela Yazmaz..Kul Azmadıkça...!!

Blog Mesajları: 36
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
sahrabetis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
canım benim hakikiaten çok tatlısın . Ben zaten seni önceden gördüğm için şaşırmadım ama arkadaşlara demeden geçemeyeceğim ." arkadaşlar özellikle sesini duymalısınız , yumuşacık çok tatlı bir sesi var , bendne demesi :) " ;)
Teşekkürler ablacım güzel düşüncelerin için.

Alıntı:
Karakarizma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Resmini gördüm :) Sesini bilmem ama en güzel olan bence Kalbi :)
Sanada teşekkür ederim karakarizma insanın karşısındaki iyi olunca kalbide iyi olmalı bence

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
www.aktifbir.com

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-12-2007, 03:39 PM   #28
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

kraliçe çok tatlıısn canım
ben resim koymadım beni böyle kabul edin arkadaşlar resim koymadım diye sakın çirkin sanmayın beni
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-12-2007, 03:45 PM   #29
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 20
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

Alıntı:
Selinamm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kraliçe çok tatlıısn canım
ben resim koymadım beni böyle kabul edin arkadaşlar resim koymadım diye sakın çirkin sanmayın beni
Çirkin sanmıyoruz ama Resim koymayanlar çirkin olsun diyoruz
Alt 19-02-2008, 08:21 PM   #30
Yeni Uye

bebeksi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

bebeksi sadece gerçekten hoşbebeksi sadece gerçekten hoşbebeksi sadece gerçekten hoşbebeksi sadece gerçekten hoşbebeksi sadece gerçekten hoş

bunlarda benden ;)

umarim beenirsinir... :)
bebeksi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum453/thread9862.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
SUPERMEYDAN This thread Refback 27-12-2007 12:30 AM