![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Üye Resim Albümü forumu içinde "Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yok canım değişmedim... Artık sakin ve uysal bir döneme girdim...Relax olup etrafıma huzur ve mutluluk yaymak istiyorum.. İyi Forumlar..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Banned | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) Yok canım değişmedim... Artık sakin ve uysal bir döneme girdim...Relax olup etrafıma huzur ve mutluluk yaymak istiyorum.. İyi Forumlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #13 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) Buda ben ve canım kocacığım.. geçici konulmuştur...
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #14 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) ![]() Buda Bnden oLsun. DiLara Ben Foruma Yeni uye oLdum..
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| | |
| | #15 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) fiyuuuu Bu ne kız? İlk iltifat benden olsun:) Hemen şımarma he ![]()
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| | #16 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) T$kLer :D yOk $imarmam :Ppp
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| | |
| | #17 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: SİVAS MERKEZ Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) selam allah sevenıne bagıslasın emı
__________________ MutLUlUK VE SEVGİ, SON Ne fEsTE ALLAH- IN iSmİ SENİNle oLsUN........ |
| | |
| | #18 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) Kız sivaslı seni göremedik? Koy bakalım sende fotonu da Sivas'ın soğuğunda yanmışmısın yoksa sıcak sobanın başından ayrılmıyormusun bakıp yorum yazalım:)
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| | #19 |
| Banned | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) DOĞANGÜNEŞ ABLA valla msnde görmüştüm bi kaç resim ama küçücüktü ve tam görünmüyordu.Çok tatlı, güzel ve sevimlisin.Eşin senin gibi biriyle evli olduğu için dua etsin.Kızlarında sana benziyorlar.Çok şekerler... Yüzündeki gülücükler eksik olmasın inşallah.Hep böyle gülmeniz temennisinde bulunuyorum.... ;) Konu Runaw@y tarafından (28-12-2007 Saat 11:54 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #20 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kim Kimdir ? (Birbirimizi tanıyalım) Çok tatlı bir kıyafet doğrusu ve içinde dünyalar tatlısı bir kız.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum453/thread9862.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| SUPERMEYDAN | This thread | Refback | 27-12-2007 12:30 AM | |