![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Üye Resim Albümü forumu içinde "Buda ben" başlıklı konu görüntüleniyor, "nasılım ark.lar :D..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() | ![]() nasılım ark.lar :D
__________________ 'Ne günlere kaldık ey gazi hünkâr Eşek vezir oldu, katır mühürdar' |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Buda ben Otobüs tıka basa dolu,acaba karambolde gaz kaçıran mı var?diye meraklandım ama |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Buda ben süpersin valla canımm ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() | Cevap: Buda ben evet doğru diyon gaz kaçağı vardı bende çantadan çıkarttım hemen gaz maskesi taktım :D sheytan ahaaha saol :D
__________________ 'Ne günlere kaldık ey gazi hünkâr Eşek vezir oldu, katır mühürdar' |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Buda ben Ya o değilde sen gaz maskesini niye taşıyorsun yanında. Şimdi senin bildiğin bizim bilmediğimiz bir sır mı biliyorsun. Yoksa kimsayal ali Türkiyede mi ? Otobüstekilere yazık değilmi niye korkuttun onca insanı :)
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Buda ben Catpity, seni kırmızı bültenle mi arıyorlar?:) Daha başka resmini eklese idin yüzünü filan görür idik:))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() | Cevap: Buda ben onairci evet arıyorlar :P
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1384 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Buda ben kimler arıyor seni :) |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() | Cevap: Buda ben interpol , csı,fbi,mit,mossad,kgb :D
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |