![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Üye Resim Albümü forumu içinde "İnanna" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gerçi önceden de tanıyanlar bilir ama saçlarımı artık siyah yaptım ve bir de böyle görün istedim . Bakalım omluş mu ? :Entusiasmado:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | İnanna Gerçi önceden de tanıyanlar bilir ama saçlarımı artık siyah yaptım ve bir de böyle görün istedim . Bakalım omluş mu ? :Entusiasmado: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanna bu sizmisiniz ? Öbürü kim ? Ne yapıyorsunuz orda ?
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: İnanna :Entusiasmado: Yaşlıyım zaten sevgili pusucukurt :) Kitap programını sunuyorum sevgili arkadaşım . Hanımefendi de konuğum idi . |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: İnanna Sen var ya sen ;) BU gidişle beni Adana'ya getirteceksin . Zaten biliyorsun Adana'yı görmem lazım yoksa ayıp olur :) |
| | |
| | #6 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanna Alıntı:
kozan kadirli feke.....:)))) daha saymayyım en iyisi... gel ve gör...
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: İnanna Kozan deme bana :))))))) Kadirli kozan Adanayı bozan diye bir laf dudum , doğru mudur hocam ? :)))) |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İnanna canımcımm sen her halinle güzelsiiin :)
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: İnanna :)) Bıcırığım benim , öperim o güzel yanaklarından :)) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |