![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Üye Resim Albümü forumu içinde "İnanna" başlıklı konu görüntüleniyor, ":)) Forumun eski günlerinden kalma bir alışkanlık diyelim sevgili montecarlo . O zamanlarda forum değil de aile ortamı havası sözkonusu idi . Bu da kelimelerimize yansıdı elbette ; abla , ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanna :)) Forumun eski günlerinden kalma bir alışkanlık diyelim sevgili montecarlo . O zamanlarda forum değil de aile ortamı havası sözkonusu idi . Bu da kelimelerimize yansıdı elbette ; abla , abi , anne vs :) Özetle ; tamamen saygı ve aile gibi görmüş olunmasından kaynaklandı diye düşünüyorum . Beyniniz üretmeye ve böylesi çıkarımlar yapmaya devam ettiği sürece bence sorun yok , ben sevdim bu görüntü kirlliğini :). Eğlenceli forumlar dilerim:) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 358 Rep: 35563 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanna Alıntı:
Bu isim sizinle özleştiği için size daha çok yakışıyor.Eğer eski üyeliğinizle yazacaksanız çok isabetli bir karar vermişsiniz.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #23 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanna Evet bundan sonra Sahrabetis nicki ile devam edeceğim :) Teşekkür ederim yakıştırdığınız için :) |
| | |
| | #25 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1384 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanna eftelyaya katılıyorum siyah saç kadını her zaman daha genç gösterir :) |
| | |
| | #26 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 11 ![]() | Cevap: İnanna maşallah ;)) paylaşım için tşk ederim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |