![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Üye Resim Albümü forumu içinde "İnanna" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: inanna ´isimli üyeden Alıntı :Entusiasmado: Yaşlıyım zaten sevgili pusucukurt :) Kitap programını sunuyorum sevgili arkadaşım . Hanımefendi de konuğum idi . Eski halinizi bilmiyorum ama hoş görünüyorsunuz....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanna Eski halinizi bilmiyorum ama hoş görünüyorsunuz..
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanna Alıntı:
Kafamda farklı bir imaj vardı ve görüntüyle birleşmedi.Saçınızın rengi konusunda ise siz beğendiğinize göre benim fikrimin bir önemi olacağını düşünmüyorum.
__________________ Yanlış bir argümanın ilacı, daha iyi bir argümandır. Fikirlerin bastırılması değil. | |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: İnanna :)) nasıl bir imaj yarattığımı merak ettim açıkcası ve yorum yapmaya değer gördüğünüz için de sağolunuz . |
| | |
| | #14 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanna Alıntı:
Geçmiş yorumlarınızın çoğunu okudum ve kafamda bir görüntü belirmişti. Hani insan okuduklarına göre bir kalıba sokar ya o insanı, işte öyle bir şey. Ben sizi farklı bir kalıba sokmuşum hayal ederken ama gördüğüm yüz bu kalıba uymadı. Umarım size ne anlatmak istediğimi ifade edebilmişimdir. Saygılar ( Bu arada eski isminiz çok hoştu:)
__________________ Yanlış bir argümanın ilacı, daha iyi bir argümandır. Fikirlerin bastırılması değil. Konu SAHARAY tarafından (07-08-2008 Saat 03:39 AM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 427 Rep: 42386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanna Güzel çıkmışsın abla ama lütfen kilonu koru böyle harikasın bence:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: İnanna Kİlo alma diyrosun yani şekerim :) Mesaj alınmıştır :D |
| | |
| | #17 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İnanna bence daha fazla zayıflama demek istedi ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanna Ah sen ah :) hep farklı açıdan bakmayı başarabiliyorsun . Olur zayıflamam :) |
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanna Kadın bilirse aynaya nasıl bakması gerektiğini nasıl olması gerektiğinide bilir. Siz aynaya bakmayı bilen bir kadına benziyorsunuz. Tanımasakta.. Yanlız bu abla mevzusu bana komik geliyor. Affınıza sığınarak saygıyı ifade etmek için bir sürü yol varken neden bacı kardeş abla kalıplarına sokuyorlar insanları anlamış değilim. Abla : Anne ve Babamdan olma büyük kız kardeş. Neyse çok pis saçmalarım demiştim ya beynimde bir manyak var kovalamaca oynuyoruz. Görüntü kirliliğine son:P ( kendim için)
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |