![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Üye Resim Albümü forumu içinde "Forumun EN Yakışıklısı dediler!! ( bide siz bakın ?)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Fazla iddialısın ama neyse Allah hakedene bağışlasın..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Forumun EN Yakışıklısı dediler!! ( bide siz bakın ?) Fazla iddialısın ama neyse Allah hakedene bağışlasın |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 11 ![]() | Cevap: Forumun EN Yakışıklısı dediler!! ( bide siz bakın ?) eskişehirmi burası ya :) |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 20228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yakısmıyo yaw yakısmıyo bi erkeğe küpe takmak yakışmıyo bide özellikle göstermis küpeyi ![]() nedesem sinirim geçmicek ![]() hadi saclarınla 40 saat ugrasmısın bari küpe takma fazla süs yakısmamış erkek dedigin güçlü , kadın dedigin güzeldir bizim güzel olmaya ihtiyacımız yok ![]() güzel olcam diyede kendini bukadar paralamanın bi anlamı yok papaz gibi çık demiom resimlere ama , bu kadarda süs iyi deil.... eski köylere yeni adetler gelmeye basladı hiç yakısıklı olmamıssın sade halin , bu 40 saat ugrastıgın halinden çok daha iyidir gerci sen bastan dagıtmıssın ya hadi neyse zaten küpeli erkek gördümmü tepem atıo ![]() ![]() ''neden sürekli sol profil'' sorusuna bide gülerek cvb vermissin ya daha nediyimki neyse herkese iyi geceler.... |
| | |
| | #14 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 253 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumun EN Yakışıklısı dediler!! ( bide siz bakın ?) Alıntı:
Ya sen ne saçmalıosun :D ? Herkesin düşüncesine saygı duymak düşer sana.. Önemli olan Uhrevi Dünyadır ve Uhriviyattada ( anlamazsan dinen demek ) Küpe takmanın herhangi bir sakıncası yoktur!!!!! Eğerki Manevi hayatta sakıncası yoksa Ehl-i dünyada hiç yoktur... Senin kimseye karışmaya hakkın yoktur.. İSteyen istediği kadar süslenir isteyen güçlü olur isteyen korkak olur..vs buna sen karışamazsın.. Beğenen beğenioki taktım Konu Eftelya tarafından (24-10-2008 Saat 09:36 AM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #15 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 20228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
saçmalamadım uzaktan görüntünün nekadar kötü oldugunu anlatmaya çalıstım küpe dinen sakıncalıdır dedimmiki dini karıstırıp ortalıgı bulandırıon sen benim yazdıgımı anladınmıki cvb yazıosun ne yani 2 kız begeniyo diyemi taktın küpeyi eger öyleyse, birileri begencek diye kendinden taviz veriyosan dicek lafım yok:Cabreo begenen begenmeye devam etsin ben sadece fikrimi söledim hadi eyvallah Konu Eftelya tarafından (24-10-2008 Saat 09:39 AM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 253 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumun EN Yakışıklısı dediler!! ( bide siz bakın ?) Kendimden taviz vermiyorum.. İnsanlar etrafındakiler beğensin diye bakımlı olmazlar mı zaten ??? Etrafındakilere güzel görünmek için hoş kıyafetler almazlar mı saçlarını şekle sokmazlar mı ? sen hiç mi güzel şey giymedin ? Yada şunu sorayım dünyada tek insan sen kalsan yinede güzel şeyler giyer miydin ? şahsen ben çıplak bile gezerdim.. Konu Eftelya tarafından (24-10-2008 Saat 09:42 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı rengı ve boyutlarıyla oynamak forum kuralları gereği yasaktır..sevgıler |
| | |
| | #17 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 20228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
herkes kendine yakısanı giyer ve öle davranırmış sizin tarzınız o sekilde olabilir yoruma açmıssın resimlerini bende yorum yaptım bi erkekte bana göre küpe hoş durmuyo, küpe benim bildigim kadınlara yakısır, onları güzel yapar.... sen tarzını belirlemissin bende yorumumu tekrarlıyorum , hiç yakısmamış yinede hayat senin hayatın ben birileri beni daha çok begencek diye hiç küpe takmadım ,takmamda yapılcak seyler vardır ,yapılmıcak seyler vardır küpe takmak bana göre yapılmıcak(yapılmaması gereken) bisey benim kendine bakmaktan,bakımlı olmaktan anladıgım farklı , seninki daha farklı dünyada tek kalsam bise giyermiydim onu tek kalınca düsünürüm benim sahsi düsüncem , beni begenecek ve sevecek olan beni oldugum gibi begenmeli saçlarımı yaptıgım, küpe taktıgım için begencekse hiç begenmesin onun aradıgı erkek ark yada sevgili deildir... ben bu konularda taviz vermem ben kimsenin istedigi gibi giyinip davranam, sadece kendi istedigim sekilde hareket ederim begenen begenir, begenmeyenin yolu açık olsun neyse iyi forumlar.. Konu Eftelya tarafından (24-10-2008 Saat 09:47 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı rengi sevgıler | |
| | |
| | #18 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Forumun EN Yakışıklısı dediler!! ( bide siz bakın ?) Siz neyi tartısıyorsunuz kiii,küpe takanları bende sevmem ama yakısanlara Allah için yakısıyor,,ona da bisey demem.....burası best model 2009 sitesi değil ha eğer ki oyleyse sahsi bir sitede acılabilir......Konu yaratıcam diye bu kadar foto koyman gerekmez....Sana Abi tavsiyesi darksbeem Özgür yasa fakat kendin ol yerini ülkeni tanı,sana gelince de Lord biryandan haklısın bir yandan haksızsın.... görünen köy uzakta değildir......Herkes istediği gibi yasıyabilir isterse krem peynire tapsın sanane küpe d e takar takmazda bu kadar sinirlenmene gerek yok....herkese iyi geceler Konu Eftelya tarafından (24-10-2008 Saat 09:48 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #19 | |
eyvallah birader... doru ya banane galiba fazla sinir yaptım. bu aralar fazla agresiflestim. neyse dedigin gibi isteyen istedigini yapsın zaten benimkide yorumdu, fotolarda yorum için konduguna göre ![]() sorun yok.... görünen köy uzakta deildir ![]() hadi birader aeo kib....... | |
| | |
| | #20 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 253 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumun EN Yakışıklısı dediler!! ( bide siz bakın ?) Alıntı:
Yorum yapmana bişey demiyorum bende yorum yapın diye koydum fotolarımı zaten.. Fakat seninde kabul ettiğin gibi biraz sert çıkmışsın benim kızdığım nokta bu.. Yoksa sen ister beğen ister beğenme benim umrumda değil... Küpeye eskiden bende kızardım ama gençlik işte insanları değiştirebiliyo belki lerde yine kızarım belli olmaz.. ama herhangi bir zararını görmedim zatende delik değil, tutturmalılardan.. Hadi iyi geceler.... Konu Eftelya tarafından (25-10-2008 Saat 09:10 AM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |