![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Üye Resim Albümü forumu içinde "SGOR 'un Çanakkale turu.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba arkadaşlar, Geçtiğimiz Mart ayında Çanakkale şehitlerimimizi anmıştık.. Çanakkale ile ilgili bir çok topic açıldı ben adıma söylemeliyim ki çok duygulanmıştım ve kendi kendime söz vermiştim.. Mutlaka gidip yakından görmeliydim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() | SGOR 'un Çanakkale turu.. Merhaba arkadaşlar, Geçtiğimiz Mart ayında Çanakkale şehitlerimimizi anmıştık.. Çanakkale ile ilgili bir çok topic açıldı ben adıma söylemeliyim ki çok duygulanmıştım ve kendi kendime söz vermiştim.. Mutlaka gidip yakından görmeliydim yorumumda da gidersem sizlerle fotoları mutlaka paylaşacağım demiştim.. Geçtiğimiz hafta 3 günlük gezimde oraları gezip görme fırsatım oldu. Sizlere söyleyeceğim şu ki MUTLAKA GİDİN GÖRÜN.. Buyrun fotolar iyi seyirler.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 499 Rep: 48958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR 'un Çanakkale turu.. Çok çok anlamlı resimler sgor ellerine sağlık arkadaşım.Keşke benimde fırsatım olsa şu yaramazlardanda bende gorsem oraları.Ama yinede gezmiş kadar oldum çok çok teşekkürler sgor bizimle paylaştığın için
__________________ |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 339 Rep: 33581 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR 'un Çanakkale turu.. Çok güzeller ya çok duyarlısın kardeşim bunları gördükçe cidden duygulandım keşke kendinide koysaydın ya resimlere sanada anı kalırdı:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #4 | |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR 'un Çanakkale turu.. Alıntı:
teşekkürler deryacım.. canım kardeşim beğendiğine sevindim var o fotoları koymadım ama eklerim merak etme albümüme..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki | |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR 'un Çanakkale turu.. sgor ellerine sağlık bir türlü gitme fırsatı olmadı ama en çok görmek istediğim bir yer ........... |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR 'un Çanakkale turu.. Rica ederim kardeşim.. beğendiğine sevindim.. inş. sende gidersin..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | |