![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Üye Resim Albümü forumu içinde "abim,kardeşlerim,yiğenim ve ben" başlıklı konu görüntüleniyor, "daha acemiyim umarım doğru yapmışımdır resim koyma işlemini.eğer olmamışsa şimdiden özür vesselam..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | ![]() daha acemiyim umarım doğru yapmışımdır resim koyma işlemini.eğer olmamışsa şimdiden özür vesselam ![]() ![]() Konu Mevt tarafından (25-11-2007 Saat 09:48 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | beceremiyorum bu resim koyma işini. o yüzden sildim birtürlü açılamayan resimlerimi. Konu Mevt tarafından (23-12-2007 Saat 12:43 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: abim,kardeşlerim,yiğenim ve ben yaw resimlerin hepsi neden görünmüyor ?? neyi yanlış yapıyorum???
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| | #4 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: abim,kardeşlerim,yiğenim ve ben resımler çok yyavaş açılıyo daha tam açılmadı ama Allah sevdiklerine bağışlasın seni. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: abim,kardeşlerim,yiğenim ve ben iyide hangisi ben! nerden bildin.o resimlerin içinde abim kardeşlerim ve ben varım ha bide yiğenin memmet
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| | #6 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: abim,kardeşlerim,yiğenim ve ben ben bitanesını açabildim elinde kola şişesi var o sen diilmisin yoksam? ![]() |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: abim,kardeşlerim,yiğenim ve ben o foto silinmiş ama elinde kola şişesi olan muhtemelen erkan demi serkan abi :) |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: abim,kardeşlerim,yiğenim ve ben evvet nazara gelmesin deye sildim hepsini ayrıca belki sevgilisi kızar neme lazım ben silem dedim ve sildim |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: abim,kardeşlerim,yiğenim ve ben evet nazar değmesin doğru :) ama sevgilisi kızmaz abi koyuosa fotoları eğer ![]() |
| | |
| | |