![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Üye Resim Albümü forumu içinde "İmpex ve resimleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hala en çok gitmek istediğim ülkeye gidemedim. MISIR ı göremedim. Aslında Denizli'de de resimlerim var Çınar'da ama bulamıyorum. Bu arada teşekkürler..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İmpex ve resimleri Hala en çok gitmek istediğim ülkeye gidemedim. MISIR ı göremedim. Aslında Denizli'de de resimlerim var Çınar'da ama bulamıyorum. Bu arada teşekkürler
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İmpex ve resimleri İnşallah bir gün Mısır'ada gidersin, bende çok istiyorum Mısır'a gitmeyi ve de orada en çok çekim yapmayı:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #24 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İmpex ve resimleri Merakla bekliyorum . Sayenizde Gürcistan hakkında da bilgi edinmiş oluruz :) |
| | |
| | #26 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İmpex ve resimleri Demek ki gidip görmek lazım buraları da . |
| | |
| | #27 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İmpex ve resimleri Görmek ve oraların havasını da solumak lazım. hem ne güzel vize problemi de yok. Tek kötü yanı İstanbul'dan uçak gece 23.30 da var ve Gürcistan saati ile sabah 3.10 gibi orada oluyorsunuz. Ve geri dönüş uçağıda sabah saat 05.30 da
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İmpex ve resimleri Hmm , ulaşım biraz sıkıntı oluyor yani . Yine de görülmeyi hakettiğini düşündüğüm bir yer . Bilgiler için sağolun sn. impex . |
| | |
| | #29 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İmpex ve resimleri Yaşasınnnnnnn ben bu harika resimleri herkesten önce görmüş idim:) Çok güzel çıkıyorsun resimlerde impex:) Doğalsın..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |