![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Üye Resim Albümü forumu içinde "İmpex ve resimleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: onairci ´isimli üyeden Alıntı Resimlerinde sende çok karizmatiksin İmpex harika çıkmışsın ( bu arada fotoğraftan iyi anlayan biri olarak söylüyorum) Özellikle ilk resmin çok çok iyi çıkmışsın.. Teşekkür etmekten ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İmpex ve resimleri Teşekkür etmekten başka birşey demek düşmez bana o zaman :)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İmpex ve resimleri rica ederim ne demek doğrular bunlar.. ![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İmpex ve resimleri ![]() İşte iken kahve molası veriyorum ya hemen çekiyorlar
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #15 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İmpex ve resimleri Fuarda iken . Stand kurmaya erken giden ekipten birisi de bahtsız ben Sonraki resimde stand kurulduktan sonra ki halim ![]() ![]()
| | |
| | #17 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben Ofiste iken İmpex sen her gece böyle resim eklersen yandık yani sen nasıl karizma resimlerini foruma ekleyebiliyorsun ya o pencerenin önündeki resimde harikasın ve de telefonda konuşurken..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #18 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Ben Ofiste iken Alıntı:
Teşekkürler Onairci... Her gece olmasa da bir iki gece daha eklemeyi düşünüyorum ![]()
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #19 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Ben Ofiste iken Paris'de ünlü Notre Dame kilisesinin önünde. Muzip arkadaşlarım yüzünden orada resim çekmek için 3 dakika mücadele ettim. Resimi çekerken de zaten gülmemek için kendimi parçaladım ama olmadı... Gülmek ile gülmemek arasında kaldım ![]()
| | |
| | #20 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: İmpex ve resimleri yea kardeşim maşşallah yakışıklı çıkmışın hani fotolarda.Çıkmışsın değil bayada iyisin hani ne diyelim kardeş allah sahibine bağışlasın.bu arada gezmediğin bi ülke varmı alla haşkına |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |