FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Üye Resim Albümü

Sheytan

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Üye Resim Albümü forumu içinde "Sheytan" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bak arkadaşım seni kırmış olduğumu kabul ediyorum.Kabahatimiz varsa affola sadece anlaşamadığımız ve beni geren konu senin yarı final oynamamış olmasını ısrarla kastedmen ve benim sanki bilmediğim bir konuymuş gibi ısrarla ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-03-2008, 02:55 AM   #71
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ne Parayla Adam Olduk Bu Hayatta Nede Her Parası Olanı Adam Yerine Koyduk !

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor
Icon14 Cevap: Sheytan

Bak arkadaşım seni kırmış olduğumu kabul ediyorum.Kabahatimiz varsa affola sadece anlaşamadığımız ve beni geren konu senin yarı final oynamamış olmasını ısrarla kastedmen ve benim sanki bilmediğim bir konuymuş gibi ısrarla araştırmamı söylemendi yarı final konusunda haklı olduğumu gördün ama bende biraz ileri gittiğimi kabul ediyorum admin olsakta haksız olduğumuzu söylemekten çekinmeyiz gereksiz bir elektriklenme oldu aramızda bunu hiç yaşanmamış saymak yine bizim elimizde bir dahaki konularda inşallah aynı görüş ve tarafta oluruz bazen forumlarda bu gibi ufak münazaralar meydana gelmekte bunları doğal karşılamak lazım admin olarak son noktayı ben koymak istedim bu konuyu daha fazla işgal etmeyelim bana yazmak istediğin bir şeyler varsa Bay X'i eleştir bölümüne tekrar yazabilirsin umarım bundan sonraki dialoglarımızın dostça olması dileğiyle...

Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 02-06-2008, 01:52 AM   #72
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

gülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isim
Cevap: Sheytan

bende resmi mi koyardım amma nasıl koyucam bilmiyorum kiii
gülsu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 02-06-2008, 09:02 PM   #73
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Bak burada anlatıyor

Forum'a Resim NasıL EkLenir?ResimLi AnLatım..
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt Dün, 03:01 PM   #74
Yeni Kayıt

büşra melissa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dizlerimin üzerinde yaşamaktansa ayaklarımın üzerinde ölürüm

büşra melissa is on a distinguished road

çok tatlısın.Başta galatasaraylısın bu çok iyi bir şey :)
büşra melissa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil