![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Üye Resim Albümü forumu içinde "Sheytan" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bak arkadaşım seni kırmış olduğumu kabul ediyorum.Kabahatimiz varsa affola sadece anlaşamadığımız ve beni geren konu senin yarı final oynamamış olmasını ısrarla kastedmen ve benim sanki bilmediğim bir konuymuş gibi ısrarla ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #71 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 244 Rep: 24042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bak arkadaşım seni kırmış olduğumu kabul ediyorum.Kabahatimiz varsa affola sadece anlaşamadığımız ve beni geren konu senin yarı final oynamamış olmasını ısrarla kastedmen ve benim sanki bilmediğim bir konuymuş gibi ısrarla araştırmamı söylemendi yarı final konusunda haklı olduğumu gördün ama bende biraz ileri gittiğimi kabul ediyorum admin olsakta haksız olduğumuzu söylemekten çekinmeyiz gereksiz bir elektriklenme oldu aramızda bunu hiç yaşanmamış saymak yine bizim elimizde bir dahaki konularda inşallah aynı görüş ve tarafta oluruz bazen forumlarda bu gibi ufak münazaralar meydana gelmekte bunları doğal karşılamak lazım admin olarak son noktayı ben koymak istedim bu konuyu daha fazla işgal etmeyelim bana yazmak istediğin bir şeyler varsa Bay X'i eleştir bölümüne tekrar yazabilirsin umarım bundan sonraki dialoglarımızın dostça olması dileğiyle...
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #72 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sheytan bende resmi mi koyardım amma nasıl koyucam bilmiyorum kiii |
| | |
| | #73 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan |
| | |
| | #74 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Adana
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sheytan çok tatlısın.Başta galatasaraylısın bu çok iyi bir şey :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |