FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Üye Resim Albümü

Sheytan

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Üye Resim Albümü forumu içinde "Sheytan" başlıklı konu görüntüleniyor, "bak senin takımının resmi sitesinde yalanlamıslar haberleri ;) buarada resimlerime yaptıgın yorum icin tesekkürler ;) ve son olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin icinde bi cumhuriyet daha yok ;)..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-03-2008, 02:37 PM   #61
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevap: Sheytan

bak senin takımının resmi sitesinde yalanlamıslar haberleri ;)
buarada resimlerime yaptıgın yorum icin tesekkürler ;)
ve son olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin icinde bi cumhuriyet daha yok ;)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 29-03-2008, 02:59 PM   #62
Yeni Kayıt

inflexible - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

inflexible has a spectacular aura aboutinflexible has a spectacular aura aboutinflexible has a spectacular aura about

evet gördüm ama bende songun 33 yaşında olduğunu öğrendikten sonra istememiştim zaten :)
resimlerin için rica ederim :)
tabiki Türkiye Cumhuriyeti'nin icinde bi cumhuriyet daha yok o işin esprisi.o zaman sizde avrupa fatihi değilsiniz çünkü avrupayı henüz fethetmedik :))) tabi istersek ederiz o ayrı bi konu :)
inflexible isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 29-03-2008, 04:05 PM   #63
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

İstanbul'u ilk fetheden Fatih Sultan Mehmed ve Avrupa'da kupa alan ilk Türk takımı oldugu icin GALATASARAY'ıma Avrupa Fatihi deniyor ;)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-03-2008, 05:23 PM   #64
Yeni Kayıt

SUPERMEYDAN

inflexible has a spectacular aura aboutinflexible has a spectacular aura aboutinflexible has a spectacular aura about

avrupa sizin olsun.biz dünyanın en büyük kupasına gözümüzü diktik.gerçi biraz zor ama hiç yoktan gelinebilecek en iyi yere en son biz geldik.yani buda demek oluyoki şu anda yeniden biz yapana kadar en iyisi bu. :)))
Alt 29-03-2008, 06:09 PM   #65
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
No maldigas la oscuridad, enciende la vela...

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor

Alıntı:
inflexible´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
avrupa sizin olsun.biz dünyanın en büyük kupasına gözümüzü diktik.gerçi biraz zor ama hiç yoktan gelinebilecek en iyi yere en son biz geldik.yani buda demek oluyoki şu anda yeniden biz yapana kadar en iyisi bu. :)))
Arkadaş sen nerde yaşıyorsun Mozambik'te falanmı yok sen orda bile olamazsın Mozambik gibi bir Afrika ülkesinin taksicileri bile arabalarının arka kısmını Gs bayraklarıyla süslüyor belgeseli bile çekildi hemde Discovery tarafından gerçi bunları boş ver sizin yaptığınızı 20 sene evvel biz iki katını yapmış yarı finale çıkmıştık 88-89 senesinde biraz tarih araştır öyle kuru keseden palavra sıkma anladınmı canım!Unutma ünü dünyanın altı kıtasına yayılan tek Türk takımı Galatasaray!Türkiye Cumhuriyetinde yaşayıpta spor tarihimizi bilmediğine göre senin bildiğin senin olsun yalnız arada bir kafanı saklandığın yerden bir çıkarda şöyle bi Dünya'ya göz at neler olup bitiyor diye!

Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-03-2008, 08:21 PM   #66
Yeni Kayıt

SUPERMEYDAN

Alıntı:
Bay X´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaş sen nerde yaşıyorsun Mozambik'te falanmı yok sen orda bile olamazsın Mozambik gibi bir Afrika ülkesinin taksicileri bile arabalarının arka kısmını Gs bayraklarıyla süslüyor belgeseli bile çekildi hemde Discovery tarafından gerçi bunları boş ver sizin yaptığınızı 20 sene evvel biz iki katını yapmış yarı finale çıkmıştık 88-89 senesinde biraz tarih araştır öyle kuru keseden palavra sıkma anladınmı canım!Unutma ünü dünyanın altı kıtasına yayılan tek Türk takımı Galatasaray!Türkiye Cumhuriyetinde yaşayıpta spor tarihimizi bilmediğine göre senin bildiğin senin olsun yalnız arada bir kafanı saklandığın yerden bir çıkarda şöyle bi Dünya'ya göz at neler olup bitiyor diye!
kusura bakma ama sen daha tuttuğun takımın tarihini bilmiyosun.galatasaray tarihinde asla şampiyonlar liginde yarı finale çıkamamıştır.bence sen biraz araştır istersen.mozambik konusuna gelincede ben siz tanınmıyosunuz demedimki.yalnız sende biraz tv seyret bak bakalım şu an dünyada gs mi yoksa fb mi konuşuluyo.bakın yanlış anlamayın ben şunu savunuyorum geçmişe bakıldığında cimboma diyecek hiç bi lafım yok.özellikle 4 sene üst üste şampiyon olduğunuz zamanlar.biz sizin geçmiş başarılarınızı kabul ediyoruz.lütfen sizde şu anda avrupada sizin değil bizim sözümüzün geçtiğini kabul edin.yok etmem diyenler uefa nın takım sıralamasında gs nin ve fb nin nerde olduğuna bakabilir.saygılarımla...
Alt 29-03-2008, 08:26 PM   #67
Yeni Kayıt

SUPERMEYDAN

cvp vermek isteyenler fan clubdan yazsınlar mümkünse.burası sheytan arkadaşımızın sayfası sonuçda saygısızlık yapmış olmayalım...
Alt 29-03-2008, 09:24 PM   #68
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
No maldigas la oscuridad, enciende la vela...

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor

Alıntı:
inflexible´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kusura bakma ama sen daha tuttuğun takımın tarihini bilmiyosun.galatasaray tarihinde asla şampiyonlar liginde yarı finale çıkamamıştır.bence sen biraz araştır istersen.mozambik konusuna gelincede ben siz tanınmıyosunuz demedimki.yalnız sende biraz tv seyret bak bakalım şu an dünyada gs mi yoksa fb mi konuşuluyo.bakın yanlış anlamayın ben şunu savunuyorum geçmişe bakıldığında cimboma diyecek hiç bi lafım yok.özellikle 4 sene üst üste şampiyon olduğunuz zamanlar.biz sizin geçmiş başarılarınızı kabul ediyoruz.lütfen sizde şu anda avrupada sizin değil bizim sözümüzün geçtiğini kabul edin.yok etmem diyenler uefa nın takım sıralamasında gs nin ve fb nin nerde olduğuna bakabilir.saygılarımla...
Bak arkadaş seninle uğraşcak vaktim yok bir şey biliyorsan konuş alim sansınlar bir şey bilmoyarsan sus adam sansınlar,senin yaşın kadar tarihini iyi bilirim kulubümün şimdi senin kafa almaz diye Wikipedi'den alıntı yaptım buyur oku yarı final oynamışmıyız artık sen karar ver fakat içine düştüğün komik durumu ve ben bilirim edalarından dolayı forum önünde böyle küçük düşmeyi hakettin..Yalnız bir kısmını aldım açıklamanın gerisini verdiğim kaynaktan okursun birde istatistik konusunda bi Fb'ye bak bide Gs'ye 2001 yılında uluslararası istatistik kurumu tarfından o sene dünyanın en iyi takımı Galatasaray seçilmiştir..Gerisi çok uzun olduğu için kaynaktan okursun..Bu konuyu daha fazla uzatma bu sayfa bu konunun yeri değil..

Kaynak-Wikipedi

Alıntı:
Galatasaray, formatı 1993 yılında değişerek Şampiyonlar Ligi adını alan turnuvaya on defa, eski adıyla Şampiyon Kulüpler Kupasına ise dokuz defa katılmış, toplamda 19 kere Avrupanın en prestijli kupası için yarışmıştır.

Galatasaray bu turnuvanın çeşitli turlarında toplam 131 maça [2] çıkmıştır. 2007 yılında UEFA tarafından çıkarılan resmi şampiyonlar ligi dergisinde, turnuvanın başladığı 1959'dan beri yapılan tüm maçlar değerlendirilmiş, genel puan durumunda Galatasaray 17. sırada yer almıştır. Kupayı kazanamamış olmasına rağmen, diğer Türk takımlarının başarısızlığını nedeniyle Galatasaray’ın bu derecesi başarı olarak değerlendirilmiştir.[3]

Galatasaray’ın ilk başarılı sezonu, 1962-63 sezonunda çeyrek finale yükselişidir. İkinci kez katıldığı Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Dinamo Bükreş ve Polonia Bytom takımlarını eleyen Galatasaray, çeyrek finalde o sezon şampiyon olan İtalyan AC Milan tarafından elenir.[4]

Ertesi sezon, 1963-64'de yine bu kupaya katılan Galatasaray'ın bu sefer şansı yaver gitmez. FC Zürich ile 3 maç oynanır, ama takımlar yenişemezler. Bunun üzerine para atışı yapılır. Zürih takımı çeyrek finale çıkar.[5]

1969-70 sezonunda, tekrar Şampiyon Kulüpler kupasına katılmaya hak kazanan Galatasaray ikinci kez çeyrek finale kadar yükselir, ancak Legia Varşova takımına elenir.[6]

Derece olarak en başarılı yıl ise yarı final oynadığı 1988-89 sezonudur. Rapid Wien'i eleyen[7] takım Neuchatel Xamax ile eşleşir. İlk maçı 3-0 kaybetmesine rağmen rövanşı 5-0 kazanmayı başarır.[8] Çeyrek finalde güçlü Fransız temsilcisi AS Monaco'yu da beklenmedik biçimde eleyerek büyük sükse yapar.[9] Yarı finalde ise Hagi'li Steaua Bükreş tarafından elenir.[10]

Bu tarihten sonra yeni ismi ve formatıyla Şampiyonlar Ligi dönemi başlar. UEFA katsayıları uygulanmaya başlanır ve seribaşı takımların zayıf takımlarla eşleştiği, sadece güçlü olanların katılabildiği şampiyonlar ligi grupları oluşur. Galatasaray gruplardan çıkmayı 2000 yılına kadar başaramasa da zaman zaman başarılı sonuçlar almıştır. İlk ve en şok edici sonuç belki de 1993-94 sezonunda seribaşı Manchester United'ı öneleme turunda safdışı etmesidir.[11] 1998'da gruptan çıkmayı averajla kaçırışı[12], 1999'da ise UEFA Kupası yolunu açan grup üçüncülüğü[13] bu dönemdeki diğer kayda değer sezonlardır.

2000-01, maç ve galibiyet sayısı olarak, Galatasaray’ın avrupadaki en başarılı sezonlarından biridir. Öneleme Turu[14], 1. Tur grupları[15], 2. Tur grupları[16] ve çeyrek finalle birlikte Galatasaray birbirinden güçlü sekiz avrupalı rakiple mücadele etmiş, çeyrek finalde Real Madrid'e elenerek turnuvaya veda etmiştir.[17]

Galatasaray 2001-02 sezonunda 1. Tur grubundan çıkmayı başarır.[18] Ancak 2. Tur gruplarında aynı başarıyı gösteremeyerek elenir. Bu tarihten sonra üç defa daha şampiyonlar ligine katılan takım önemli bir başarı gösteremez. Gruplardan çıkamaz veya üçüncü olarak UEFA Kupasına katılır.

Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-03-2008, 10:40 PM   #69
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

Futbol muhabbetlerini Futbol bolumunde yapın ,(Tabi kurallar dahilinde birbirinizi incitmeden hakaret etmeden:( )
Alt 30-03-2008, 12:02 AM   #70
Yeni Kayıt

SUPERMEYDAN

Alıntı:
Bay X´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak arkadaş seninle uğraşcak vaktim yok bir şey biliyorsan konuş alim sansınlar bir şey bilmoyarsan sus adam sansınlar,senin yaşın kadar tarihini iyi bilirim kulubümün şimdi senin kafa almaz diye Wikipedi'den alıntı yaptım buyur oku yarı final oynamışmıyız artık sen karar ver fakat içine düştüğün komik durumu ve ben bilirim edalarından dolayı forum önünde böyle küçük düşmeyi hakettin..Yalnız bir kısmını aldım açıklamanın gerisini verdiğim kaynaktan okursun birde istatistik konusunda bi Fb'ye bak bide Gs'ye 2001 yılında uluslararası istatistik kurumu tarfından o sene dünyanın en iyi takımı Galatasaray seçilmiştir..Gerisi çok uzun olduğu için kaynaktan okursun..Bu konuyu daha fazla uzatma bu sayfa bu konunun yeri değil..

Kaynak-Wikipedi
neyse bu konuşmadan sonra artık seninle tartışmam.yalnız konuşma tarzını admin olarak sana yakıştıramadım.seni kınıyorum.bir admin üyesiyle asla bu şekilde konuşmaz (kafan almaz vb)bu buraya yazdığım son msj.bu arada ekte vermiş olduğun bilgilere sana çok güzel bi cvp verirdim ama.ben bir üye olarak haddimi biliyorum ve susuyorum ve sadece istatistiklere bakmanızı istiyorum.

Takımların Avrupa kupaları lig maçları ve federasyon kupalarında aldıkları sonuçlara yapılan sıralamada ilk sırayı Manu aldı... Türkiye'de ise en iyi sırayı F.Bahçe aldı...
İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan, FA Kupası'nda finale yükselen ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde AC Milan'a elenen Manchester United, Avrupa'da şimdiye kadar sezonun en başarılı
takımı gösterildi.

Avrupa futbolunun nabzını tutan ve takımların Avrupa kupaları, lig maçları
ve federasyon kupalarında aldıkları sonuçlara göre sıralamaya koyan bir internet sitesi ''european-football-statistics.com'', Manchester United'ı, 3 alanda da gösterdiği başarıyı göz önüne alarak sezonun en başarılı ekibi ilan etti.

Liglerin zorluklarına göre de değerlendirme yapan internet sitesi, şampiyonluk yarışında son ana kadar Manchester United'ı kovalayan, FA Kupası'nda yine Manchester United'ın rakibi olan ve Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde Liverpool FC'ye elenen FC Chelsea'nin sezonun en başarılı ikinci takımı olduğunu açıkladı.

Listenin üçüncü sırasında ise İtalya Serie A'da haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan eden ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kadar ilerleyen Inter yer alıyor.

Listenin 4. sırasında Şampiyonlar Ligi finalisti ve Premier Lig üçüncüsü
Liverpool FC, 5. sırasında ise UEFA Kupası'nı geçen yıl müzesine götüren ve bu yıl da aynı kupada finale çıkan İspanyol Sevilla bulunuyor.

Avrupa'da sezonun en başarılı 34. takımı Fenerbahçe

Öte yandan, Avrupa'nın en başarılıları listesinde Turkcell Süper Lig lideri
Fenerbahçe, 34. sırada yer alarak, Türk takımları arasındaki en başarılı ekip
olarak dikkat çekiyor. Halen devam eden sıralama listesinde toplam 77.57 puan toplayan Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası ve UEFA Kupası maçlarında aldığı sonuçlarla birlikte Alman Bundesliga lideri FC Shalke 04, Feyenoord, Lille, Olimpique Marsilya gibi ekipleri geride bırakarak, 34. sıraya yerleşti.

Ligde ikinci durumda bulunan ve Fortis Türkiye Kupası'nda final oynayan
Beşiktaş ise Avrupa'nın en başarılı 100 takımı listesinde 61.52 puanla 56. sırada bulunuyor. Bu sezon ligde bir türlü istediği performansı yakalayamayan ve Avrupa kupalarına daha grup aşamasında veda eden Galatasaray, listede 53.84 puanla 73. oldu.

Türkiye'den sadece ''üç büyükler'' olarak tanımlanan takımların girdiği listenin ilk 20'sine 5 İngiliz, 4 İspanyol, 3 İtalyan, 3 Hollandalı, 2 Alman, 1 Portekiz, 1 İskoç ve 1 Fransız ekip girmeyi başardı.

Avrupa'da sezonun en başarılı takımları ve puanları şöyle:

1-Manchester United (İngiltere)................: 178.76
2-FC Chelsea(İngiltere)........................: 166.45
3-Inter(İtalya)................................: 141.22
4-Liverpool(İngiltere).........................: 138.52
5-Sevilla(İspanya).............................: 134.22
6-AC Milan(İtalya).............................: 133.45
7-AS Roma(İtalya)..............................: 132.04
8-Espanyol(İspanya)............................: 123.77
9-AZ Alkmaar(Hollanda).........................: 122.38
10-Werder Bremen(Almanya)......................: 121.08
11-Barcelona(İspanya)..........................: 117.46
12-Ajax(Hollanda)..............................: 116.68
13-Valencia(İspanya)...........................: 114.98
14-Olimpique Lyon(Fransa)......................: 114.76
15-PSV Eindhooven(Hollanda)....................: 112.34
16-Tottenham Hotspur(İngiltere)................: 111.12
17-Benfica(Portekiz)...........................: 107.61
18-Bayern Münih(Almanya).......................: 104.64
19-Arsenal(İngiltere)..........................: 101.64
20-Celtic(İskoçya).............................: 101.40
34-FENERBAHÇE..................................: 77.57
56-BEŞİKTAŞ....................................: 61.52
72-GALATASARAY.................................: 53.84

Konu inflexible tarafından (30-03-2008 Saat 12:38 AM ) değiştirilmiştir..

Seçenekler
Stil