![]() |
| | #22 |
| Banned | Cevap: Sheytan Sen bana msnden gösterdin ya!!!!! :) Fotoğraflar süper valla...Çok şirin çıkmışsın....(Sözüm meclisten dışarı) Forumda güzel olduğunu sanarak kendi resmini koyanlar vardı.Onlar senin resimlerini görseler, bir daha aynaya bakmak istemezlerdi...Çok güzel ve doğalsın.Çirkin olsanda farketmezdi.Senin kalbin güzel.İnsanları arkadan vurmuyorsun en azından.... |
| | |
| | #25 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sheytan bu ne güzellik :-) sheytan Konu erman_tek tarafından (15-12-2007 Saat 12:39 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #27 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sheytan pardon bilmiyordum özürdilerim.. |
| | |
| | #28 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sheytan Hayatım dilemri , ömrün de yüzün kadar güzel olur . Çok duru ve tatlı bir ifaden var , inan kıskandım , itiraf ediyorum :) |
| | |
| | #30 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |