![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Üye Resim Albümü forumu içinde "Sheytan" başlıklı konu görüntüleniyor, "Resmen gözler konuşmuş Maşallah :) Allah sevdiklerine bağışlasın diyelim..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sheytan amin amin teşekkür ederim ![]() ama kaldırdım alınmasın diyeee |
| | |
| | #13 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sheytan Ben resmi goremedim:( Ayrıca Kendine ait bir baslı acıp oraya ekleseydin keske, Sheytan'ın baslıgı altında senin resmin hakında yorum yapılıyor
__________________ | |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sheytan yok ben orda yazmıştım cezareti olan varsa koysun diye bende koydum hem resimlerin alınmasından korktuğum için kendme ait bir link açmadım ![]() |
| | |
| | #15 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sheytan Alınsa ne olacak ,pek anlamadım. Bir resim (eger mustehcen degilse) kimin ne işine yararki? Yersiz bir korku:(
__________________ | |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sheytan tmm koyayım o zaman resmimi |
| | |
| | #18 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sheytan Bu da liseden fotolarım sivil oldugum da iftara gitmiştik taaa geçen sene :( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() simdilik bu kadar :s başka bulursam taratıp yollarım :s Admin Notu : Fotografların linkleri düzeltilmiştir |
| | |
| | #19 |
| Banned | Cevap: Sheytan Resimleri göremiyorum ben..... :( |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |