![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Üye Resim Albümü forumu içinde "Quarezma Resim Albümü" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet yorumlarinizi bekliyorum :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Quarezma Resim Albümü evet yorumlarinizi bekliyorum :) ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Quarezma Resim Albümü Ooooo! Karizmatik yoneticimiz resmini eklemiş. Hemserimden izin aldınmı foruma resim eklemek için?, soylerim bak! Samsunlular tabancalarını hep yanlarında tasır , ona göre :)
__________________ | |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Quarezma Resim Albümü abi artik gerek yok izin almaya :)
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Quarezma Resim Albümü resimlere baktım. quarezma adıyla doğru orantıda resimler ;)
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Quarezma Resim Albümü tesekkür ettim sizlerdende resimler bekliyoruz ![]()
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Banned | Cevap: Quarezma Resim Albümü Çok karizmasın.Seninle tanışmayı çok isterdim ama çok uzağız.Bu arada büyük resimde photoshop var mı? :) bi kısmında sadece |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Quarezma Resim Albümü Alıntı:
ilkinde biraz arka tarafla bulandirma olayi var evet :)
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8859 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Quarezma Resim Albümü Hoş birisin nickin gibide karizmatiksin.. Zaten bu nick anca sana yakışıyor resimlerine bakınca bunu anlamak mümkün..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Quarezma Resim Albümü çok şirinsin bence minyon bi tipin var ve bence minyon tipli kimseler karizmatik diilde daha çok şirin bi yapıdadırlar gerçi herkesin "karizmatik" görüşü farkı.. Konu sheytan tarafından (10-11-2007 Saat 02:37 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #10 |
| Banned | Cevap: Quarezma Resim Albümü Miyon tipli demek istedin sanırım sheytan....Yanlış anlaşılmasın.....:))) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |