![]() |
| |||||||
| Opera Bale Dans Salsa, Hiphop, Tango, Cha cha, Breakdance, Sirtaki, Bale, Opera, Oryantal, Latin dansları, Dans videoları, dansçılar, dans dersleri.. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: bursa Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Salsa bi dönem bende yaptım süper bişi tavsiye ediyorum |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 141 Rep: 13824 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Salsa |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Salsa Ben de latin dansları kursu aldım ve gerçekten tavsiye ederim . Son derece leziz ve eğlenceli danslar . Vakit bulabilen tüm arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum . |
| | |
| | #16 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Salsa Yavaş yavaş öğrendim. Zaten Salsa da önemli olan ayak hareketlerini seriliği ve kıvraklığı & vücudun ayak hareketlerine uyumu ... Arkadaşlar çok güzel bir deneyim muhakkak deneyin bence
__________________ "Hattı müdafa yoktur,sattı müdafa vardır.O satıh bütün bir vatandır!" Atatürk |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |