![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Ekonomi, iş, kariyer forumu içinde "Guzel Olan Kadınlar dahamı cok kazanıyor?" başlıklı konu görüntüleniyor, "guselsen maasında gusel oluo guselsen mını etegınde varsa otobusde bıle yer verıolar ama bu haksızlık degılmı¿¿..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Guzel Olan Kadınlar dahamı cok kazanıyor? guselsen maasında gusel oluo guselsen mını etegınde varsa otobusde bıle yer verıolar ama bu haksızlık degılmı¿¿ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Guzel Olan Kadınlar dahamı cok kazanıyor? haksızlık mı bunu böyle bir düzene sokanların kabahatimi siz karar verin benim gibi düşünen bayanlar bu durumdan pek memnun değil.
__________________ |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Guzel Olan Kadınlar dahamı cok kazanıyor? bu toplumsal bısey kımsenın boyle bır kanun cıkardıhı yok bence kadın erkek esıt dıye ortalıhı kaldıran bayanlar var bana gore her konuda kadınalra daha fazla tolerans gostreılıo evet kadın erkek esıt degıl kadınlar erkeklere gore daha ustun toplumumusda |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Guzel Olan Kadınlar dahamı cok kazanıyor? kadınlara güzel oldukları için bu kadar parayı kazandıran da biz erkekleriz...unutmamak açısından söyledim |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Guzel Olan Kadınlar dahamı cok kazanıyor? haklısın valla guselse gusel erkekler bıraz frene basmayı bılmelı aslında bole bı kampanya baslatmak lazım |
| | |
| | #16 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Guzel Olan Kadınlar dahamı cok kazanıyor? ne kampanyası?güzel kadına hayır kampanyasımı? |
| | |
| | #17 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Guzel Olan Kadınlar dahamı cok kazanıyor? bravo size vallahi hem bunun kaynaklarısınız hemde kampanya başlatıyorsunuz pes valla kadınların güzelliği sizler yüzünden ön plana çıktı
__________________ |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Guzel Olan Kadınlar dahamı cok kazanıyor? siz derken ben sahsen o sızlerın ıcınde degılım belırtmek ıstedım hele soz konusu işse hayatda yuz vermem |
| | |
| | #19 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Guzel Olan Kadınlar dahamı cok kazanıyor? bizim yüzümüzden değil.zayıf egolarımız sayesinde |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Guzel Olan Kadınlar dahamı cok kazanıyor? bende genel olarak erke egosundan bahsetmiştim zaten
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |