![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Ekonomi, iş, kariyer forumu içinde "CEO'lardan yönetim dersleri var!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Iş hayatında başarının formülü CEO’larda saklı.. Üniversite hayatı boyunca aldığınız eğitimler ve iş yaşamında kazandığınız tecrübeler, kariyer yolunuzda size önemli katkılar sağlıyor. Bu kaynakların tümü, seçtiğiniz işte başarılı olabilmeniz için ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | CEO'lardan yönetim dersleri var! Iş hayatında başarının formülü CEO’larda saklı.. Üniversite hayatı boyunca aldığınız eğitimler ve iş yaşamında kazandığınız tecrübeler, kariyer yolunuzda size önemli katkılar sağlıyor. Bu kaynakların tümü, seçtiğiniz işte başarılı olabilmeniz için çok önemli. Ancak hedefiniz ileride iyi bir yönetici olmaksa, çok farklı beceriler kazanmanız gerektiğini unutmayın. Yöneticilik becerilerinizin gelişmesi içinse teorik bilgiden çok, yöneticilik tecrübesinin kendisine ihtiyacınız var. Detaylar: CEO'lardan Yönetim Dersleri - Eğitişim Kariyer Enstitüsü |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Etiketler |
| ceo, egitisim, kariyer |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |