![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Ekonomi, iş, kariyer forumu içinde "Hangi sektör kazançlı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hadi bakalım herkez kendi fikirini söylesin.Acaba ne iş yaparsak daha çok para kazanabiliriz? Benden ilk cevap : Ben süpermarket açardım Çağımızın en çok gereksinimi gıda...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hangi sektör kazançlı Hadi bakalım herkez kendi fikirini söylesin.Acaba ne iş yaparsak daha çok para kazanabiliriz? Benden ilk cevap : Ben süpermarket açardım Çağımızın en çok gereksinimi gıda.
__________________ bir sürgün şehirde sessizlikten boğuldum içimi acıtan gözlerini göremeyişim |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi sektör kazançlı sevgili Gülgün Turan; çok güzel bir konu...Emeğine sağlık... Bana gelince.. Ben ne yapardım? Ben herhalde "Bilişim sektörü" ne girerdim...Para da çok talep te...:)))
__________________ |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi sektör kazançlı Evet zaman teknoloji zamanı güzel bir fikir :)
__________________ bir sürgün şehirde sessizlikten boğuldum içimi acıtan gözlerini göremeyişim |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi sektör kazançlı Bence en kazançlı sektör futbol sektörü..Ötesi yok... |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi sektör kazançlı Borsada fenerbahçeye yatırım yaparsan kazançlı :) diğer türlü yetenek lazım
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |